BI oplossingen

Betere Datagedreven beslissingen met een BI Oplossing

Heldere inzichten

Zeker van uw beslissingen

Meer mogelijk met Machine Learning & Ai

Snel en effectief

Nuttig voor iedereen

Download brochure
Gratis Demo
WIJ WERKEN VOOR O.A.

Betere Datagedreven beslissingen met een BI Oplossing

Werkt u met veel data binnen uw organisatie en maakt u handmatig rapportages? Twijfelt u aan de betrouwbaarheid van uw data en inzichten? Stap dan over naar een BI Oplossing. Met een BI Oplossing bespaart u tijd, geld en verkrijgt u snel inzicht in uw organisatie.

Wilt u weten welke BI Oplossing het beste bij uw bedrijf past? Maak dan een afspraak met de BI Experts van Data Analytics. Zij kijken met u met welke BI tool het beste bij uw doel past.

Ja, ik wil over naar BI en datagedreven beslissingen maken

Download brochure
Gratis Demo

Voordelen van BI

BI Tools hebben veel mogelijkheden. Allereerst verzamelt een BI Tool alle relevante informatie door middel van datamining en zet deze data op één plek waar u mooie dashboard kan creëren voor diverse rapportages. Maar wat zijn de praktische voordelen van BI?

Heldere inzichten

Handmatige rapportages maken en data analyseren is verleden tijd. Met BI kunt u handige dashboards maken waardoor u altijd alle belangrijke KPI’s in één oogopslag kunt zien. Denk aan uw sales data, maar ook statistieken en trend worden door een BI Tool meegenomen. Deze data wordt op unieke wijze gecombineerd zodat u snel nieuwe verbanden legt die waardevol zijn voor uw organisatie.

Wees zeker van uw beslissingen

Data gedreven denken en doen is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en is zelfs een vereiste. Waar u nu nog beslissingen maakt met een onderbuik gevoel, kunt u dit gevoel nu onderbouwen met data en feitelijke inzichten. Zo bent u altijd verzekert dat u de beste beslissing maakt op de basis van data.

Meer mogelijk met Machine Learning & Ai Dankzij Machine Learning en Ai worden er nieuwe verbanden gelegd die u zelf eerder niet in beeld had. Dit doet de Ai door het combineren van diverse datasets die u anders niet gecombineerd had. Zo verkrijgt u nog meer unieke inzichten en kunt u nog betere beslissingen maken. Daarnaast maken Machine Learning en Ai het mogelijk om voorspellingen te doen. Zo kunt u nu al zien hoe u ervoor staat in het volgende kwartaal of zelfs over vijf jaar.

Snel en effectief

Maakt u nog handmatig rapportages? Dat is niet meer nodig met BI. Rapportages zijn snel beschikbaar via een dashboard en altijd up to date. Zo hoeft u niet nog een keer uw data te vergelijken om te zien of het klopt. Zo kunt u efficiënter en sneller beslissingen maken. Dit geeft een enorme voorsprong op uw concurrentie. Heeft u een ander dashboard nodig voor een nieuw inzicht wat u nog niet heeft? Geen probleem. U maakt eenvoudig nieuwe rapportages en dashboards dankzij een gebruiksvriendelijke omgeving of een BI Specialist heeft dit zo voor u geregeld.

BI is nuttig voor iedereen

BI Tools worden nu vaak alleen nog door management gebruikt om bedrijfsprocessen op een hoger niveau te optimaliseren. Maar BI is nuttig voor ieder onderdeel van uw organisatie. Dashboard zijn namelijk makkelijk in te richten op basis van de informatie behoefte van iedere afdeling. U kunt zelfs afdelingsoverstijgende conclusies trekken doordat de data analyse niet meer volledig los per afdeling staat. Hierdoor heeft BI nut voor ieder gedeelte van uw organisatie.

Maak kennis met een BI Expert

Een BI Tool bespaart u veel tijd, geld, inspanning en zorgt ervoor dat u tijd heeft voor de zaken die er écht toe doen binnen uw organisatie. U kunt sneller overstappen op het maken van datagedreven beslissingen in plaats van het moeten controleren of uw gevoel wel klopt.

Wilt u ook het meeste inzicht uit uw data halen en betere datagedreven beslissingen maken? Plan dan een afspraak in met een BI Consultant van Data Analytics en ontdek welke BI Tool het beste bij uw doelen past.

Ja, ik wil over naar BI en datagedreven beslissingen maken

Download brochure
Gratis Demo

Kies de juiste BI Tool die past bij uw doelstelling

Er is veel keuze op de markt qua BI Tools. Maar welke BI Tool past het beste bij uw organisatie en uw doelstellingen? De BI Consultants van Data Analytics helpen u hierbij. Zo maakt u de beste beslissing voor uw organisatie.

Weet wat u kunt verwachten

Als u samen werkt met Data Analytics, weet u altijd wat u kunt verwachten. Voordat het project van start gaat maken wij eerst samen met u een plan inclusief een kosten plaatje. Zo weet u precies wat u kunt verwachten.

Duidelijke communicatie

Daarnaast houden wij van duidelijke communicatie. U vast ook. Wij brengen de boodschap over of u nu een Business Intelligence expert bent of minder bekend met BI tools en data management. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over ingewikkelde termen of vakjargon.

Altijd op maat gemaakte oplossing

Geen bedrijf is hetzelfde en ook kan de data behoefte per bedrijf flink verschillen. Uw BI Oplossing wordt dan ook volledig naar uw behoefte ontwikkelt. Ook als uw data behoefte verandert en u een andere data oplossing nodig heeft staat Data Analytics voor uw klaar.

Direct gebruik maken van uw BI Tool

Als u een BI tool heeft gekozen kunt u deze natuurlijk zelf inrichten. Dit kost veel tijd en moeite. Maar welke data inzichten zijn nou echt nodig voor welke afdeling? En waar haalt u deze data precies vandaan? Een BI Architect richt uw dashboard zo efficiënt mogelijk in op basis van uw vraagstukken. Zo kunt u direct gebruik maken van uw BI Tool en over gaan tot actie.

Haal het meeste uit uw BI Tool

Met BI Tools is ontzettend veel mogelijk. BI Experts zijn op de hoogte van de laatste updates en de nieuwste functionaliteiten. De ontwikkelingen rondom data en Business Intelligence gaan snel. Zelf hoeft u dit niet allemaal in de gaten te houden. Met een BI Experts tot uw beschikking weet u altijd dat u het meeste haalt uit uw BI Tool.

Geen zorgen over onderhoud

Met een BI Expert en een onderhoudsabonnement van Data Analytics hoeft u zich geen zorgen te maken of uw data wel klopt. Met een onderhoudsabonnement zorgen wij ervoor dat uw beslissingen altijd gebaseerd zijn op de meest recente beschikbare data. Heeft u een nieuw dashboard nodig of wilt nieuwe databronnen integreren? Wij maken het voor u mogelijk.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!