Maak Cloudmigratie zorgeloos met een Cloud Architect

Cloudmigratie

Werk veilig & flexibel in de Cloud

Zorgeloos migreren naar de Cloud

Volledige naar uw behoefte

Uw Cloud op maat gemaakt

Meer flexibiliteit, sneller schaalbaar en veilig

Download brochure
Gratis Demo

Werk veilig & flexibel in de Cloud

Wilt u met de Cloud gaan werken maar kijkt u op tegen het cloudmigratie proces? Of wilt u weten welk voordeel u uit de Cloud kunt halen? Lees dan door. Wij leggen de voordelen van werken met de Cloud aan u uit en hoe een Cloud Architect helpt bij een eenvoudige zorgeloze cloudmigratie.

Bent u nu al geïnteresseerd en wilt u weten welk voordeel u kunt behalen met de Cloud? Maak dan direct een afspraak met onze Cloud Architecten bij Data Analytics. Wij gaan vrijblijvend met u in het gesprek en kijken hoe uw organisatie voordeel kan behalen door het werken met de Cloud.

Wilt u ook zorgeloos migreren naar de Cloud? Of heeft u nog vragen? Boek dan vrijblijvend een afspraak in met onze experts.

Download brochure
Gratis Demo

Wat is de Cloud

De Cloud komt al snel over als een abstract concept, maar de Cloud biedt in de praktijk ontzettend veel meer waarde voor bedrijven. De Cloud is een online omgeving waar uw data wordt verwerkt. Hierdoor worden gigantische fysieke servers op locatie overbodig. Bestanden, applicaties, en programma’s zijn overal beschikbaar voor u en uw collega’s. Bovendien biedt de Cloud veel meer flexibiliteit dan traditionele data oplossingen voor u en uw werknemers.

Voordelen van Cloud Migratie

De Cloud heeft ontzettend veel toepassingen en veel mogelijkheden. In de praktijk biedt de Cloud meer flexibiliteit, schaalbaarheid en een andere laag veiligheid voor uw bedrijf. Maar hoe ziet dit eruit in de praktijk?

Flexibiliteit

Allereerst biedt de Cloud u en uw collega’s meer flexibiliteit. Omdat fysieke server locaties overbodig worden, betekent het dat u uw bestanden ten allen tijden kan bereiken. Vooral in de afgelopen twee jaar is er meer vraag naar flexibiliteit aangezien meer mensen vaker op afstand werken. Natuurlijk biedt dit ook een uitkomst als u vaak vanaf klantlocatie moet werken.

Werkt u bij uw klant op locatie, of van een afstand en u mist nét dat ene bestand, dan komen de werkzaamheden nu stil te liggen. Bij het werken met de Cloud is dit niet het geval. Als u migreert naar de Cloud, hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Uw bestanden en applicaties zijn altijd snel beschikbaar een makkelijk opvraagbaar. Collega’s kunnen ook makkelijk bij bestanden en deze direct delen. Zo blijven projecten overzichtelijk, ontstaan er geen meerdere versies van één document en kan iedereen onafhankelijk van elkaar door werken.

Sneller Schaalbaar

Met schaalbaarheid bedoelen wij mee hoe snel een organisatie hun capaciteit kan uitbreiden of juist verminderen. U wilt immers dat al uw applicaties, bestanden en programma’s snel werken en altijd beschikbaar zijn.

Dit is ook een enorm voordeel bij de Cloud. Opschalen bij de Cloud is een stuk makkelijker aan te pakken dan bij een fysieke server. Heeft u meer ruimte nodig? Dan kan dat snel worden gerealiseerd. Heeft u minder ruimte nodig? Dan schaalt u de Cloud weer af totdat u weer meer ruimte nodig heeft. Zo blijft u efficiënt omgaan met uw budget. Want uiteindelijk wilt u alleen betalen voor wat u daadwerkelijk nodig heeft en gebruikt.

Veilig

Veiligheid is een belangrijk thema binnen iedere organisatie. U wilt dat al uw kritische data altijd veilig staat opgeslagen. Hoewel het misschien eng lijkt om alle gegevens op de Cloud te zetten, is het volkomen veilig. Zijn er problemen binnen uw beveiliging? Dan wordt dit snel in kaart gebracht en opgelost.

Het komt vaker voor dat mensen hun apparaten zoals een computer of telefoon onderweg kwijt raken. Dit levert veel stres op. U wilt niet dat gevoelige gegevens zomaar op straat komen te liggen. Doordat deze apparaten op de Cloud zijn aangesloten kunnen bestanden gelukkig van een afstand worden gewist. Zo blijven uw gegevens veilig.

Bent u essentiële bestanden kwijt geraakt? Dan zorgen automatische back-ups ervoor dat u deze makkelijk terug kunt zetten. Zo ben u ervan verzekert dat uw bedrijf normaal kan blijven functioneren.

Hoewel de veiligheid van grote aanbieders vaak goed is geregeld kijkt een Cloud Architect welke extra stappen nodig zijn, zodat de Cloud omgeving volledig voldoet aan uw eisen. Zo heeft u altijd een stukje extra zekerheid.

Wilt u niet alles op de Cloud opslaan? Geen zorgen. Er zijn ook hybride oplossingen waarin bijvoorbeeld uw bedrijfskritische data ook op een fysieke server worden opgeslagen. Wat uw eisen ook zijn, wij denken met u mee.

Maak kennis met onze Cloud Architecten

Kortom, als u met de Cloud werkt is uw organisatie sneller schaalbaar, werkt u efficiënter en heeft u meer flexibiliteit. Dit is allemaal mogelijk binnen een veilige omgeving die volledig op uw wensen aansluit. Wilt u ook efficiënter werken en bent u ook klaar voor de Cloud? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze Cloud Architecten en ontdek de voordelen van het werken met de Cloud.

Zorgeloos migreren naar de Cloud

Onze Cloud Architecten en migratie specialisten helpen bij een zorgeloze cloudmigratie. Zo wordt er vooraf gekeken wat uw databehoefte is en wordt er een van te voren een duidelijk plan opgesteld inclusief een kostenplaatje. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Volledige naar uw behoefte

Tijdens het project gebruiken wij duidelijke taal voor zowel experts als mensen die minder ervaring hebben met de Cloud. Wij gebruiken duidelijke taal voor iedereen of wij nu samenwerken met data experts of andere partners die betrokken zijn bij dit project. Ook behoudt de controle tijdens het project. Tijdens het proces houden wij u op de hoogte van de voortgang en kunt u waar nodig bijsturen. Zo weet u zeker dat het project volledig naar de behoefte van uw bedrijf wordt opgeleverd.

Uw Cloud op maat gemaakt

Onze Cloud migratie specialisten kijken naar uw eisen en komen met een op maat gemaakt oplossing die past bij uw organisatie. Of u nu kiest voor een volledige Cloud gerichte omgeving of een hybride Cloud oplossing, Data Analytics staat voor u klaar.

Daarnaast helpen wij u de juiste beslissingen te maken welke Cloud oplossing het beste bij uw past. Of het nu om Azure van Microsoft draait of AWS (Amazon Warehouse Services). Iedere Cloud oplossing heeft unieke mogelijkheden die bij u aan moeten sluiten.

Verandert uw date behoefte en heeft u andere data oplossingen nodig? Geen probleem. Data Analytics biedt al meer dan tien jaar diverse data- en business intelligence oplossingen. Zo kunnen wij altijd inspelen op uw data behoefte. Geen omkijken meer naar onderhoud Dankzij onze onderhoudsabonnementen heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud van uw Cloud. Wij zorgen ervoor dat uw Cloud optimaal blijft functioneren en mee beweegt met uw organisatie.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!