Waardevolle inzichten in uw data met onze

KPI Dashboards

Wilt u ook waardevolle inzichten vanuit uw data om zakelijke doelen efficiënter en sneller te behalen?

  • Wij gebruiken de beste BI-Tools – Qlik Sense, Qlikview & Power BI  
  • Alle Bigdata Bronnen en Systemen zijn te verbinden
  • Begrijpelijke en Representatieve Visuals en Rapporten
  • Uw Data is altijd maximaal Beveiligd
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live

Vraag nu jouw gratis demo aanOfferte aanvraag

Power BI | Qlik | Qlik Sense | Qlikview | Dashboarding | Bigdata | KPI Dashboard

1000+ BI Dashboards gemaakt, onder andere ook voor:

Dashboarding

Waardevolle inzicht in uw data door middel van dashboarding? Bij Data Analytics gebruiken we de beste dashboarding tools, zodat u inzicht krijgt in de waardevolle data binnen uw bedrijf. Met dit inzicht kunnen uw zakelijke doelen sneller en efficiënter worden behaald. Met uw persoonlijke data dashboard kunt u alle big data bronnen en systemen van uw bedrijf met elkaar verbinden, waardoor alles overzichtelijk op één plek staat. Uiteraard is ons dashboard for data op het hoogst mogelijk niveau beveiligd, zodat u op een veilige manier uw gegevens kunt achterlaten. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor onze dashboarding tools!

 

Dashboard maken

Bij Data Analytics zijn we gespecialiseerd in het maken van dashboards. Maar wat bereikt u eigenlijk met dashboarding? Ieder bedrijf bezit over waardevolle data. Vaak wordt hier niks mee gedaan, terwijl deze data uitstekend kan worden gebruikt om zakelijke doelen te behalen. Door een data dashboard te maken krijgt u inzicht in de data die beschikbaar is binnen uw bedrijf. Er wordt dus geen nieuwe data verkregen, maar enkel bestaande data gebruikt. Zo wordt bijvoorbeeld de data van verschillende afdelingen op een overzichtelijke manier verbonden met elkaar, waardoor er nieuwe inzichten ontstaan die bijdragen aan het behalen van bedrijfsdoelen. Met onze dashboard tooling kunnen we honderden verschillende databronnen met elkaar verbinden. Op deze manier worden interessante inzichten gecreëerd in bijvoorbeeld uw sales, KPI, financiën of online marketing. Bedrijven als Philips en Action gingen u al voor. Met dashboarding gebruikt u waardevolle data binnen uw bedrijf om zakelijke doelen te behalen!

 

Dashboards business intelligence

Met onze dashboards business intelligence staat al uw data overzichtelijk op één plek. Doordat de data wordt gevisualiseerd, worden alle cijfers vertaald naar begrijpelijke grafieken en tabellen. Ons dashboard business intelligence kan eenvoudig met één klik op de knop worden gedeeld met collega’s, leveranciers of opdrachtgevers. Met een data dashboard van Data Analytics kunt u betere beslissingen maken voor uw bedrijf die data gedreven, doordacht en onderbouwd zijn. Met dashboarding krijgt u niet alleen inzicht in waardevolle data, maar is uw data ook nog eens extreem goed beveiligd.

 

Dashboarding tools van Data Analytics

Wij creëren waardevolle inzichten voor bedrijven door het gebruik van dashboards met business intelligence. Door de jarenlange ervaring van onze specialisten zijn wij de geschikte partij om u te ondersteunen op het gebied van business intelligence, data analyses en big data oplossingen. We weten als geen ander dat iedere organisatie eigen doelen heeft en dat hier een eigen strategie bij hoort. Daarom denken we graag proactief met u mee voor oplossingen die passend zijn binnen uw organisatie. Bij Data Analytics garanderen we dat uw data dashboard binnen 1 tot 2 weken live staat. Zo kunt u met uw bedrijf aan de slag om snel en efficiënt zakelijke doelen te behalen. Bent u benieuwd wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We staan graag voor u klaar!

KPI Dashboard Finance Dashboard
Process Dashboard Sales Dashboard
Logistic Dashboard Gemeente Dashboard
Warehouse Dashboard AFAS Dashboard
Zendesk Dashboard Marketing Dashboard

Onze BI Dashboards bouwen wij met

 

Meer weten over de mogelijkheden van een BI Dashboard voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij zullen u voorzien van informatie over onze mogelijkheden en de kosten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100+ Databronnen verbinden


Onze dashboards zijn dan wel ready-to-go, maar we maken ze natuurlijk wel op maat. Ze zijn flexibel, wat maakt dat we het dashboard makkelijk kunnen aanpassen naar uw specifieke wensen om zakelijke doelen beter en sneller te behalen.

We kunnen wel honderden verschillende databronnen verbinden; precies die bronnen die interessant zijn voor uw Sales, Finance, KPI of’s Online Marketing.

Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Representatieve Rapporten met één klik gegenereerd en gedeeld.


Op een Business Intelligence Dashboard ordenen wij alle waardevolle data op één plek.

Al uw data zal realtime in een BI-Dashboard visueel overzichtelijk en prettig uitzien. Alle losse cijfers zullen worden vertaald naar begrijpelijke grafieken en tabellen.

En met één klik rolt er een representatieve rapportage uit dat u gemakkelijk kunt delen met collega’s, opdrachtgevers of leveranciers.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Uw Bigdata digitaal achter slot en grendel


Datalekken zijn voor iedere organisatie een bedreiging. Het is onacceptabel dat gevoelige data op straat komt te liggen. Onze dashboards en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau.

Vandaar dat grote organisaties zoals, Philips, Deloitte, Action en ook verschillende gemeente, maar ook banken hebben gekozen voor onze Dashboard oplossing. 

Data-gedreven beslissingen maken

Bij het runnen van een organisatie draait het allemaal om het maken van slimme keuzes.

Opschalen of niet? Nieuwe medewerkers aantrekken of niet? Investeren of even wachten?

Met de visuele informatie op onze dashboards kunt u betere beslissingen maken die altijd datagedreven, doordacht en onderbouwd zullen zijn.

Onze Dashboards hebben deze organisaties geholpen

Binnen Philips Healthcare was niet duidelijk welke klanten en welke assets er nu verkocht zijn en waar er beheer op gedaan werd.

Data-Analytics heeft ons geholpen met het verbinden van data uit 27 verschillende bronnen (SAP (ERP) kernal’s naar slechts 1 overzichtelijk BI-Dashboard. Hierdoor is het nu mogelijk om in een overkoepelend overzicht per klant en per ziekenhuis exact te zien wat voor assets/software en contracten er gebruikt zijn.

Door dit Dashboard hebben wij inplaats van Reactief de omschakeling kunnen maken naar Proactief werken en lopen wij niet meer achter de feiten aan. Data-Analytics is een professionele partij waar wij prettig mee hebben samengewerkt en ook voor toekomstige projecten zullen inschakelen. Het Dashboard dat zij hebben ontwikkeld voor Philips Healthcare heeft wereldwijd een enorm verschil teweeg gebracht.

– Philips –

Wij hebben Data Analytics gevraagd om ons te ondersteunen bij een van de grootste Nederlandse projecten die Deloitte ooit heeft uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat wij grip op het gehele project hebben heeft Data Analytics een Business Intelligence Dashboard gemaakt waarin wij iedere dag de laatste status van het project kunnen monitoren, niet alleen op conceptueel niveau maar ook echt tot in de details.

Dit heeft het project naar een hoger niveau gebracht en heeft ervoor gezorgd dat er ten allen tijde overzicht was ook wanneer het minder soepel ging! Data-Analytics is een prettige partij waar Deloitte al vele jaren mee samenwerkt. Data-Analytics is onze vaste partner op het gebied van data verbinden naar BI-Dashboards, want niets is te veel en nooit is iets onmogelijk.

– deloitte –

VorigeVolgende

Binnen Action was Data Analytics verantwoordelijk voor het realiseren van een Business Intelligence Dashboard te ondersteuning van onze Sales en Finance afdeling.

Omdat Action enorm snel groeide was er behoefte aan dashboard waarin er per store werd weergegeven wat de omzet is, wat de marges zijn, wat de kosten wordt voldaan aan de gestelde targets.

Dankzij deze informatie konden de winkels beter aangestuurd worden! Dit heeft er voor gezorgd dat de communicatie tussen de fysieke winkels en het kantoor van action soepeler is gaan lopen, elke meeting had nu een handvat en dat was het dashboard!

– Action –

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van business intelligence, data analyses, en big data oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie.

Welke BI-Tools sluiten het best best aan op uw Business-Intelligence Dashboard?

Wat is BI-Tool Microsoft Power BI? 
Power BI van Microsoft is een krachtige BI-Tool die veel organisaties gebruiken om bedrijfsanalyses te maken. Data-Analytics gebruikt Power BI van Microsoft om alle data te verbinden naar een inzichtelijk Dashboard. Deze data kan eenvoudig binnen de gehele organisatie worden gedeeld kunnen in de vorm van rapportages.

Honderden databronnen kunnen met elkaar gekoppeld worden door Power BI in één actiegerichte rapportage, waardoor nooit eerder zichtbare data en conclusies kunnen worden waargenomen.

De Dashboards die wij met Power BI maken zijn visueel zo gemaakt, dat deze voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen zijn. Hierdoor is de data eenvoudig te analyseren en kunnen er tijdig kansen, maar ook bedreigingen worden gesignaleerd.

Wat is BI-Tool Qlik, Qlik Sense en QlikView?
Qlik is een begrip in de wereld van Business Intelligence en Analytics. Inmiddels is Qlik met al zijn verschillende softwareoplossingen uitgegroeid tot een van de meest populaire en gebruikte BI-Tools ter wereld.

De reden dat Qlik zo populair is komt door hun unieke visie.
Andere BI-Tools zijn vaak lastig te begrijpen en de gebruiksvriendelijkheid is dan ook ondergeschikt aan de functionaliteit. Kortom je moet eerst intensief dure trainingen volgen om te leren omgaan met de meest BI-Tools.

De visie van Qlik is dat een BI-Tool net gemakkelijk, snel en fijn moet werken als bijvoorbeeld Facebook, Instagram of je Apple IOS besturingssysteem. Centraal bij Qlik staat dan ook een visuele realisatie met een gemakkelijk gebruikersinterface (UX) en begrijpbare processen om data te verbinden.

Bij de ontwikkeling van onze Business Intelligence Dashboards werken wij over het algemeen met Qlikview en Qlik Sense. Bekijk hieronder de video van Qlik voor een korte introductie.

Wat is Bi-Tool Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Online en Tableau Prep?
Tableau is een BI-Tool die geheel kan worden gebruikt zonder de ervaring van coderen. Dit maakt het een ideale oplossing voor kleiner organisaties die geen eigen programmeurs in dienst hebben.

De “Plug & Play” koppelingen die Tableau te bieden heeft (vergelijkbaar met Zapier) maken het mogelijk al uw ruwe data te verbinden naar begrijpelijke visuals.

Tableau is een zeer gebruiksvriendelijke BI-Tool met een lage leercurve, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Tableau bestaat uit vier verschillende producten: Tableau Desktop, Server, Online en Prep. Data-Analytics gebruikt Tableau voor de kleinere organisaties die graag zelf zonder programmeerkennis hun Dashboard willen bijhouden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en vul gerust uw gegevens in, wij lichten alles graag telefonisch toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.