Table of contents

Wij helpen organisaties met datagedreven werken!

Sneller werken

Koppeling systemen

Maatwerk dashboard

Ontdek de waarde van uw data met Data Consultancy

De wereld rondom data verandert razendsnel. Daarbovenop wordt data steeds belangrijker en een stuk waardevoller. Maar hoe gaat u hier nu mee om en haalt u wel alles uit uw data? Of laat u nu kansen liggen dankzij een gebrekkig data management systeem? Of wilt u simpelweg meer halen uit uw data?

Vraag nu een gesprek aan met een Data Consultant en ontdek de onschatbare waarde van uw data.

De grote voordelen van Data Consultancy

  • Leer effectiever om te gaan met uw data opslag
  • Breng structuur aan in uw data voor meer inzicht
  • Krijg sneller inzicht in uw data en wees uw concurrentie een stap voor
  • Leer welke tools u nodig heeft voor betere resultaten
  • Maak al uw informatie inzichtelijk wanneer u dat maar wilt
  • Maak betere datagedreven beslissingen
  • Automatiseer handmatig werk
  • Maak tijd vrij voor zaken die er écht toe doen binnen uw bedrijf

Veel voorkomende problemen met Data Management

Hoewel data door iedere organisatie wordt gebruikt en van waarde is, laten veel bedrijven hier toch kansen liggen. De Data Management functioneert vaak niet optimaal. Maar welke problemen komt u tegen?
Gratis demo aanvragen

1. Geen duidelijk data model

Weet u hoe uw data is gestructureerd en welke data waar vandaan komt? Als uw antwoord onzeker is, heeft u waarschijnlijk geen duidelijk data model. Door een duidelijk model krijgt u een duidelijk beeld van hoe uw data met elkaar in verband staat. Zo bent u later beter in staat uw data efficiënt in te zetten.

2. Geen duidelijke data bestemming

Data is waardevol en het liefste wilt u geen enkel stukje belangrijke data missen. Maar welke data gebruikt u voor wat en moet het wel worden opgeslagen? Data moet een duidelijke bestemming en doel hebben. Zo kunt u uw data effectief inzetten en kent u de waarde van uw eigen data. Zo hoeft u niet onnodig veel data op te slaan, maar maakt u gebruik van de data die er écht toe doet.

3. Geen voldoende of dure data opslag

Als u geen duidelijke bestemming voor uw data heeft, loopt u ook tegen uw data opslag aan. Data opslaan is duur, zeker als u uw data op fysieke servers opslaat en constant uw servers moet uitbreiden en opnieuw installeren. Gelukkig kan er door middel van datawarehousing en cloud oplossingen effectiever worden omgegaan met het opslaan van uw data en geld worden bespaard.

4. Veel handmatig werk

Handmatig data verwerken wordt steeds meer verleden tijd. Bent u nu veel tijd met het handmatig ophalen, schoonmaken en verwerken van uw data? Dan is het tijd om over te stappen op een ETL Tool, of een andere data oplossing die dit voor u automatiseert.

5. Data is niet inzichtelijk

U wilt beslissingen maken met data, maar waar haalt u de juiste informatie vandaan? Vooral als u nu nog in de weer bent met Excel en het handmatig maken van rapportages kunt u snel het overzicht kwijt raken. Inclusief tijd. Om echt waarde uit uw data te halen moet uw data ten allen tijden inzichtelijk zijn en uw belangrijkste vragen beantwoorden. Kunt u dit niet doen, dan gaan er waardevolle inzichten verloren.

Behaal meer winst uit uw data met een Data Consultant

Dit zijn slechts een handvol problemen met data waar bedrijven tegen aan lopen. Herkent u deze problemen of heeft u een andere data uitdaging? Maak dan een afspraak met een Data Consultant en ontdek de waarde van uw data.

Gratis demo aanvragen

Pak al uw kansen

Onderschat de waarde van data niet. Maak daarom een gesprek met een Data Consultant van Data Analytics en ontdek de meerwaarde van uw data. Een Data Consultant brengt in beeld waar u nu kansen laat liggen als het aankomt op uw data en draagt oplossingen aan. Samen met de hulp van Data Scientist Consultants, Big Data Consultant en Data Architecten gaan wij aan de slag en zorgen wij ervoor dat u zoveel mogelijk voordeel behaald met uw data.

Op maat gemaakte oplossing

Als u met Data Analytics samenwerkt krijgt u een op maat gemaakte oplossing die aansluit op uw behoefte. Ieder bedrijf heeft een andere informatiebehoefte en daarom is een standaardoplossing vaak niet voldoende. Wij bieden al meer dan 10 jaar diverse data en business intelligence oplossingen. Dus als uw data behoefte verandert, veranderen wij met u mee.

Weet wat u kunt verwachten

Voordat wij beginnen aan een project krijgt u eerst een duidelijk plan te zien inclusief de kosten. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Daarnaast werken wij via de Agile methode en in korte sprint met meerdere feedback rondes. Zo kunt u altijd het project bijsturen als het nodig is.

Extra ondersteuning

Zodra wij het project voor u opleveren bieden wij onderhoudsabonnementen aan u aan. Zo heeft u altijd een expert bij de hand die kunt helpen met uw vragen. Ook verzorgen wij interne trainingen met Data Analytics Consultants en andere experts zodat iedereen zo effectief mogelijk gebruik maakt van uw data oplossing. Zo verdient u zo snel mogelijk uw investering terug.

Ja, ik wil de waarde van mijn data ontdekken

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram