Haal winst uit onbenutte data

Data Architect

Een Data Architect maakt het verschil met uw data

Duidelijke data definities voor betere analyses

Vastleggen van richtlijnen

Privacy gericht

Overzicht, inzicht en actie

Effectieve communicatie

Download brochure
Gratis Demo

Een Data Architect maakt het verschil met uw data

Waarschijnlijk heeft u al een datawarehouse of een data management systeem. Maar als u uw organisatie naar een hoger niveau wilt tillen door middel van data, dan heeft u een Data Architect nodig. Vaak blijft er veel data onbenut en valt er nog veel winst te behalen. Een Data Architect spot deze kanen en zorgt ervoor dat uw date effectiever wordt ingezet.

Nieuwsgierig hoe een Data Architect bij u het verschil kan maken? Maak dan vrijblijvend een afspraak met Data Analytics en ontdek hoe een Data Architect bij u het verschil kan maken.

Pak iedere kans met uw organisatie

Zodra u een datawarehouse heeft ingericht of gebruik maakt van een data management systeem, moet deze ook onderhouden worden, blijven functioneren en mee bewegen met uw organisatie. Een Data Architect zorgt hier voor.

Bij het opslaan en het gebruik van data raakt men al snel het overzicht kwijt en daarmee het overzicht van mogelijke kansen. Een Data Architect biedt een uniek perspectief. Zij hebben zowel ervaring als business analist als data analist. Hierdoor zien zij sneller kansen liggen voor uw bedrijf en wat uw (data)behoeften nou écht zijn.

Heeft u het gevoel dat u meer data gedreven kan denken en doen? En wilt u ook het verschil maken met uw data?

Download brochure
Gratis Demo

Duidelijke data definities voor betere analyses

De data die u gebruikt moet correct en van hoge kwaliteit zijn. Vaak wordt data op één hoop gegooid waardoor er verschillen in de cijfers ontstaat. Door een kritische blik van een Data Architect behoudt u het overzicht en kan uw data nog effectiever worden ingezet.

Data Architecten blijven uw databronnen aanvullen en zorgen ervoor dat uw data consistent blijft door het vaststellen van duidelijk data definities. Zo maakt u correcte analyses en verkrijgt u waardevolle inzichten met de meest relevante en actuele data.

Vastleggen van richtlijnen

Een Data Architect zorgt er voor dat uw datawarehouse of data management systeem optimaal blijven functioneren. Data Architecten leggen als het ware de plannen neer hoe een datawarehouse of Cloud moet worden ingericht. Deze richtlijnen helpen bij het ontwikkelen én onderhouden van uw datamanagementsysteem.

Met deze richtlijnen kunnen uw data analisten, data engineers en andere mensen binnen uw organisatie makkelijk mee uit de voeten. Dit vormt de basis van een goed onderhouden systeem dat ruimte overlaat voor flexibiliteit en wendbaarheid. Zo blijft uw systeem voldoen aan uw eisen.

Privacy gericht

Privacy speelt een belangrijke rol bij uw bedrijf zowel als bij uw klanten. De ontwikkelingen rondom privacy, data en persoonsgegevens gaan razendsnel en blijven constant veranderen. Met een Data Architect bent u ervan verzekert dat uw bedrijf de laatste privacy wetgeving nauwkeurig volgt en data beveiligingsrisico’s zo snel mogelijk worden gesignaleerd én verholpen. Zo weet u zeker dat er altijd veilig wordt omgegaan met uw data.

Maak kennis met onze Data Architecten

Wilt u de waarde van uw data maximaliseren binnen de Cloud maar weet u niet hoe dit moet aanpakken? Onze Data- en Cloud Architecten nemen het graag van u over en helpen u op weg.

Cloud Architectuur en de Cloud komen al snel over als abstracte concepten. Gelukkig zijn onze AWS Architecten en Azure Architecten er om u volledig te ontzorgen. Amazon Web Services (AWS) en Azure van Microsoft hebben ieder een eigen insteek en specifieke experts. Onze architecten helpen u graag bij het (beter) inrichten van uw gewenste Cloud en Datawarehouse omgeving.

Qlik Sense Data Architect

Naast specifieke AWS Architecten en Azure Architecten die gericht zijn op Cloud oplossingen, zijn er ook Qlik Sense Data Architecten. Zij zijn volledig bekend zijn met deze handige data visualisatie tool. Qlik Sense is een systeem waar al uw databronnen worden gecombineerd en worden omgezet in handige deelbare visuele dashboards. Zo krijgt uw bedrijf binnen de kortste keren waardevolle inzichten voor een nog meer datagedreven organisatie.

Heeft u het gevoel dat u meer data gedreven kan denken en doen? En wilt u ook het verschil maken met uw data?

Download brochure
Gratis Demo

Overzicht, inzicht en actie

Een Data Architect zorgt ervoor dat uw data architectuur aansluit op de platformen en systemen waarmee u nu al werkt of wilt gaan werken. Of dit nu gaat via Amazon, Microsoft of Qlik Sense- iedere organisatie en structuur vraagt om maatwerk en oplossingen die bij uw bedrijf passen.

Data Architecten elimineren en voorkomen fouten binnen uw datawarehouse en datasystemen. Zo behoud u het overzicht, verkrijgt u snel nieuwe inzichten en kunt u overgaan tot actie die het verschil maakt binnen uw bedrijf.

Is er een risico of probleem? Dan lost een ervaren Data Architect dit snel voor uw op of sturen zij de juiste mensen hiervoor aan met een duidelijk plan.

Waarom werken met Data Analytics

Data Analytics biedt al meer dan 10 jaar ondersteuning aan bedrijven op het gebied van data analyse, big data oplossingen en business intelligence. Wij zorgen ervoor dat u snel uw data op een effectieve manier inzichtelijk wordt zodat u uw business processen kan optimaliseren.

Zodra uw date behoefte verandert, veranderen wij met u mee. Data Analytics heeft diverse data oplossingen die uw organisatie naar het volgende niveau tillen. Zowel op het gebied van Data Architectuur, Cloud Migratie als datawarehousing en meer.

Effectieve communicatie

Hoewel er veel vakjargon voorbij komt bij Cloud Architectuur en Data Architectuur, communiceren wij altijd op een effectieve manier zodat het begrijpelijk is voor iedereen die betrokken is bij uw project. Zo weet u van te voren precies wat u krijgt en komt u niet voor verrassingen te staan.

Behoud de controle

Wanneer u samen werkt met Data Analytics behoud u altijd controle. Tijdens het proces zijn er regelmatig meetings waarin wij de voortgang bespreken. Zo kunt u indien nodig bijsturen en voldoet het opgeleverde project aan al uw eisen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!