Vertrouwd door 1000+ tevreden klanten

Bekijk alle casestudies

Finance Dashboard

Als CFO, Controller of financial is data van cruciaal belang. Om efficiëntie te verhogen, tijd te besparen en betere beslissingen te nemen, kiezen veel bedrijven ervoor om hun rapportages te automatiseren via een finance dashboard.

Boekhoudprogramma's zoals AFAS, EXACT en andere systemen kunnen gekoppeld worden, waardoor de data altijd automatisch ververst. Zelfs Excel-bestanden kunnen automatisch worden ingelezen. Zo kan je de tijd die je normaal gesproken gebruikt aan het handmatig verwerken van data gebruiken voor betere doeleinden.

Ook kunnen er unieke gebruikers worden aangemaakt met een eigen login om toegang te krijgen tot specifieke data.

Finance Dashboard op maat

Het Data Analytics Finance Dashboard kan op maat worden ontwikkeld, zodat deze perfect aansluit op de doelen en targets van jouw organisatie. Daarnaast zal de uitstraling passend worden gemaakt aan de merkidentiteit van jouw bedrijf.

Je kunt met filters makkelijk op gegevens inzoomen en deze exporteren met slechts één klik, bijvoorbeeld als je een rapport wilt delen. Je kunt ook alle data over een bepaalde tijdsperiode bekijken en vergelijken. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om prognoses te maken en te simuleren.

Gratis demo aanvragen
dashboard kpikpi dashboard maken

Voorspel de toekomst op basis van uw data

Met onze Finance Dashboards kunt je beter geïnformeerde beslissingen nemen door inzicht te krijgen in toekomstige trends. De prognose- en simulatiemodule biedt jou realistische voorspellingen van de gevolgen van je beslissingen, zodat je deze gemakkelijker kunt meten en verifiëren. Hiermee vergroot je jouw zakelijke succes duurzaamheid en ben je beter voorbereid op toekomstige gebeurtenissen.

Future-proof & gebruiksvriendelijkheid
voor alle digitale apparaten

 Het Finance Dashboard van Data Analytics is toekomstbestendig en kan meegroeien met de groei van uw bedrijf, omdat het in staat is om nieuwe databronnen, afdelingen en filialen direct aan te sluiten. Met behulp van het KPI Dashboard krijgen bedrijven overal en altijd direct inzicht in alle KPI's die relevant zijn voor hun verantwoordelijkheden.

Het Finance Dashboard maakt gebruik van een beveiligde Cloud, waardoor het gemakkelijk te bekijken is vanaf computers, iPads of telefoons met toegang tot het internet. U krijgt dus op elk digitaal apparaat waarmee u verbinding heeft met Internet, toegang tot Finance Dashboard en al zijn functies.

Al meer dan 1000+ gebruikers

Meer dan 1.000+ organisaties maken gebruik van het finance Dashboard van Data Analytics. Organisaties uit verschillende industrieën, waaronder CFO's, zorginstellingen, marketingbureaus, projectontwikkelaars, gemeenten, onderwijsinstellingen en woningbouworganisaties, maken gebruik van het Finance Dashboard van Data Analytics. Ze kunnen hiermee altijd up-to-date rapporten genereren en zo hun beslissingsprocessen verbeteren.

Om ervoor te zorgen dat een project succesvol verloopt, starten we elke sessie met een Design-Thinking-sessie waarin we met alle betrokken partijen de KPI's per bron en afdeling in kaart brengen. Tijdens deze sessie maken we ook een visualisatie van het Finance Dashboard in een PDF brochure, waarmee snel feedback gegeven kan worden. Dit helpt ons met het beperken van ontwikkeltijd en kosten, waardoor Finance Dashboard verrassend betaalbaar en snel te realiseren is.

Gratis demo aanvragen

Voorbeeld Finance Dashboards

Meer weten over de mogelijkheden van een KPI Dashboard voor uw organisatie?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Alle Databronnen zijn te verbinden met jouw Finance Dashboard

Met meer dan 1000+ op maat gemaakte Finance Dashboards, die allen gekoppeld zijn aan verschillende databronnen, waaronder Excelbestanden en eigen gemaakte systemen, kunnen wij bijna elke applicatie ontsluiten en visualiseren in jouw Finance Dashboard.

Van Exact Online, AFAS tot Google Analytics, Navision, Dynamics en zo voorts. Onze expertise op het gebied van data-analyse en visualisatie staat garant voor het omzetten van data naar bruikbare inzichten. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.

Zelf nieuwe rapporten gegenereren en gedelen voor AdHoc vraagstukken.

Met meer dan 1.000+ Finance Dashboards op maat, die gekoppeld zijn aan verschillende databronnen zoals Excelbestanden en eigen systemen, bieden wij een uniek systeem aan om bijna elke applicatie te ontsluiten, te automatiseren en te visualiseren in uw Finance Dashboard. En dit zal veel tijd besparen en minder foutgevoelig zijn. Van Exact Online, AFAS tot Google Analytics, Navision, Dynamics, enzovoort.

Onze expertise in data-analyse en visualisatie zorgen voor bruikbare inzichten uit data. Het is ons motto: als er data in zit, halen wij het eruit. Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Veelgestelde vragen

Zijn alle databronnen te koppelen?
Alle databronnen zijn te koppelen. In de afgelopen 12 jaar zijn we nog geen databron tegengekomen die wij niet hebben kunnen koppelen. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.
Zijn Red Flags, Alerts en Notificaties mogelijk?
Komen KPI’s op jouw Power BI dashboard onder de gestelde waarde? Dan kunnen hiervoor signalen worden afgegeven. Dit kan in de vorm van een stoplicht, rode vlaggetjes of emails. Hierdoor kan er snel worden ingegrepen of bijgestuurd.
Is Forecasting en Simulatie mogelijk?
Door de toepassing van AI kunnen we een Forecast Module aan het Power BI dashboard toevoegen. Op basis van historische data worden verwachtingen voorspeld en overzichtelijk weergegeven.

Met onze Simulatie Module is het eenvoudig om verschillende scenario's te testen. Deze module is een waardevolle ondersteuning bij risicomanagement en het nemen van beslissingen.
Hoelang duurt het proces?
Dat is afhankelijk van het aantal databronnen en de complexiteit van het datamodel. Bij de ontwikkeling van een Datawarehouse en Power BI Dashboard met 3 tot 5 databronnen, leveren wij op in 4 tot 6 weken.

Wie wordt de eigenaar van het Power BI Dashboard dat wij ontwikkelen?
Onze opdrachtgever is 100% eigenaar van alles dat wij ontwikkelen. Dit geldt voor de Datawarehouse omgeving, maar ook voor het Power BI Dashboard.
Zijn er maandelijkse kosten?
De enige kosten zijn de maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van Microsoft Power BI en (indien van toepassing) jouw cloudoplossing. Voor een kleine organisatie is dat ongeveer 150 euro per maand.

Wij bieden de optie tot maandelijks onderhoud en support op basis van een strippenkaart. Jij behoudt controle over de kosten. Dit is al mogelijk vanaf 200 euro per maand.
Kunnen wij zelf ons Power BI Dashboard uitbreiden?
Alle Power BI dashboards die wij ontwikkelen worden vanaf de basis, strategisch opgebouwd, zodat u zelf gemakkelijk nieuwe Dashboards kunt maken. Is er behoefte aan een Ad Hoc rapport? Dan kun je die eenvoudig samenstellen met het datamodel dat wij hebben gebouwd.
Kan de data per locatie of afdeling worden bekeken?
Alle data is realtime te bekijken en te benchmarken met andere periodes. Filters aanbrengen om alles per filiaal, locatie of afdeling te bekijken is mogelijk.
Welke Branche-specifieke Power BI Dashboards hebben wij al gebouwd?

Wij bouwen Power BI Dashboards voor organisaties in alle branches. De afgelopen jaren heeft Data Analytics veel branche-specifieke dashboards ontwikkeld voor onderstaande sectoren.

  • Zorg en medisch
  • Detachering
  • Lokale en landelijke overheid
  • Onderwijs
  • Vastgoed

Meer weten over de mogelijkheden van een KPI Dashboard voor uw organisatie?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Onze klanten delen hun succesverhalen

Wij zijn super trots op al onze klanten. Mogen wij onze passie en expertise ook inzetten voor jou?
Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen! Hierbij een greep van onze mooiste cases.
Bekijk alle cases
Bekijk alle cases

Ontdek wat onze klanten vertellen

Klantbeoordeling
9.7/10
1274 reviews - 97% beveelt ons aan

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van business intelligence, data analyses, en big data oplossingen. Elke organisatie heeft zijn eigen doelen, en dat vereist dat elke organisatie zijn eigen strategie hanteert. Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie. Gebaseerd op deze data maakt u (bewust of onbewust) dagelijks beslissingen.

Vertrouwd door 1000+ tevreden klanten

Bekijk alle casestudies

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram