Insight analytics

Bij Data Analytics creëren we waardevolle inzichten vanuit jouw data. Maar het is natuurlijk ook belangrijk om te weten wat je met deze inzichten kunt doen. Hierbij komt insight analytics om de hoek kijken. Dit zijn eigenlijk twee losse begrippen, die wel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Om daadwerkelijk waarde toe te kunnen voegen na het uitvoeren van onze analyses, is insight analytics erg belangrijk. We leggen graag wat meer uit over dit begrip. Heb je alvast vragen of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Schroom dan niet om eens vrijblijvend contact met ons op te nemen. Onze professionals staan graag voor je klaar om met Business Intelligence oplossingen het beste uit jouw organisatie te halen. Ook met insight analytics zijn we dagelijks bezig en helpen we je natuurlijk graag.

Gratis demo aanvragen

Wat betekent insight analytics?

Het woord bestaat uit twee begrippen, namelijk ‘insight’ en ‘analytics’. Laten we beginnen met het begrip insight. De brede definitie van dit woord is een diep begrip van een bepaalde situatie, persoon of voorwerp. In de context met betrekking tot data analyse verwijst het woord insight naar patronen in gegevens of een relatie tussen variabelen. Deze patronen of relaties worden ontdekt door een analist of gebruiker. Dit kan voor nieuwe en belangrijke inzichten zorgen die erg waardevol kunnen zijn voor een organisatie. Het woord analytics betreft het gebruik van tools en processen om datasets te combineren en te onderzoeken om op zoek te gaan naar die patronen of relaties. Ook kunnen relevante trends worden geïdentificeerd. Dit kan handig zijn omdat organisaties hierop kunnen inspelen. Bij analytics is het doel om specifieke vragen te beantwoorden, nieuwe inzichten te creëren en om bedrijven te helpen onderbouwde data gedreven beslissingen te nemen. De woorden insight analytics samen betekenen dus het onderzoeken van patronen of relaties aan de hand van tools en processen. Wij van Data Analytics houden ons hier dagelijks mee bezig en zijn dan ook gespecialiseerd in insight analytics.

Gratis demo aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Inzicht in data en processen

Wij vinden het belangrijk om onze verkregen inzichten uit data duidelijk over te brengen. Daarom besteden we veel aandacht aan het begrijpelijk maken van data. Onder andere door marketing dashboardssales dashboardskpi dashboards en meer zorgen we ervoor dat alles ook daadwerkelijk kan worden toegepast in de praktijk. Uiteraard zetten onze professionals zich iedere dag in om gegevens te analyseren en door aan de hand van insight analytics bepaalde relevante patronen of relaties te ontdekken. Dit doen we allemaal met één uiteindelijk doel: jouw organisatie naar een hoger level tillen en ervoor zorgen dat er betere, data gedreven beslissingen gemaakt kunnen worden. Met onze gegevensinzichten kunnen processen worden geoptimaliseerd om prestaties te verbeteren, nieuwe markten, producten of diensten te ontdekken, de balans tussen risico en beloning te verbeteren en om het begrip van klanten te verdiepen. Dit levert diverse voordelen op, zoals een hogere loyaliteit onder klanten of meer omzet die wordt gegenereerd. Kortom, wij kunnen waardevolle inzichten voor jouw organisatie creëren. Dit doen wij door het toepassen van Business Intelligence en uiteraard insight analytics.

Waardevolle inzichten door Data Analytics

Wij ondersteunen al meer dan 10 jaar diverse organisaties op het gebied van Business Intelligence, data analyses en big data oplossingen. Wij hebben al veel toonaangevende bedrijven zoals Philips of Deloitte mogen helpen en daar zijn wij heel trots op. De combinatie van onze frisse blik op jouw organisatie en onze professionals die altijd op de hoogte zijn van alle innovatieve data oplossingen, maakt dat wij dé partij zijn om jou te helpen. Dus zit jij met een specifiek probleem? Of loop je ergens tegenaan, maar weet je niet zo goed hoe je dit het beste op kan lossen? Dan kunnen wij jou misschien wel helpen met het maken van betere beslissingen waardoor jouw organisatie naar een hoger niveau wordt getild. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Misschien wel op het gebied van insight analytics? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie. We gaan graag op zoek naar een manier om jou te helpen!

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram