Table of contents

Vertrouwd door 1000+ tevreden klanten

Bekijk alle casestudies
[joli-toc]

KPI Dashboard laten maken?

Graag een KPI dashboard laten maken door ons team van specialisten? Onze KPI Dashboards bieden een eenvoudige oplossing om tijd te besparen bij het verwerken van data om gebruiksvriendelijke rapporten te creëren. Door data uit verschillende bronnen te koppelen en te visualiseren in een overzichtelijk dashboard, kan de data automatisch ververst worden.

Dit zorgt ervoor dat u altijd toegang hebt tot de meest actuele informatie om sturing te geven, terwijl menselijke fouten bij het maken van de rapporten uitgesloten worden. Onze unieke KPI Dashboard biedt een online login waarmee u gebruikers kunt aanmaken en rechten toewijzen voor welke data ze kunnen zien.

Hierdoor kan het management team een eigen dashboard krijgen waar alleen de belangrijkste KPI's voor hen getoond worden, terwijl afdelingen zoals productie en finance diepere inzichten kunnen bekijken.

KPI Dashboard geheel op maat

Met ons KPI Dashboard van Data Analytics kunnen we een dashboard geheel op maat maken voor uw organisatie, passend bij de huisstijl. We kunnen een KPI Dashboard ontwerpen dat geoptimaliseerd is voor iedere afdeling, locatie of persoon.

U kunt met onze filters makkelijk gegevens inzoomen en deze exporteren met slechts 1 klik, bijvoorbeeld als u een rapport wilt delen. U kunt ook alle data over de tijd bekijken en vergelijken.

Gratis demo aanvragen
dashboard kpikpi dashboard maken

Voorspel de toekomst op basis van uw data in een KPI dashboard

Met onze KPI Dashboards kunt u betere beslissingen nemen door inzicht te krijgen in de toekomst. De prognose- en simulatiemodule biedt u een voorspelling van de uitkomst van uw beslissingen, zodat u deze beter kunt onderbouwen. Hierdoor wordt het zakelijk succes vergroot en bent u beter voorbereid op toekomstige gebeurtenissen.

Future-proof & gebruiksvriendelijkheid voor alle digitale apparaten

KPI Dashboards van Data Analytics zijn toekomstbestendig en kunnen meegroeien met uw bedrijf. Of er nu nieuwe databronnen bijkomen, afdelingen of filialen - alles kan gemakkelijk worden aangesloten op het bestaande systeem. Zo zorgt een KPI Dashboard ervoor dat uw organisatie mee kan groeien met de behoeften van iedereen, altijd en overal direct inzicht hebben in de KPI's die voor hun verantwoordelijkheden van toepassing zijn.

Het KPI Dashboard bevindt zich op een beveiligde Cloud, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is op computers, iPads of telefoons. Op alle digitale apparaten met toegang tot het internet is KPI Dashboard volledig te gebruiken.

Al meer dan 1000+ KPI dashboard gebruikers

Meer dan 1.000+ organisaties maken gebruik van KPI Dashboard van Data Analytics. Van CFO's die financiële data willen monitoren tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, marketingbureaus, projectontwikkelaars en zelfs gemeenten, onderwijsinstellingen en woningbouworganisaties: allemaal gebruiken zij deze unieke oplossing om altijd up-to-date rapporten te kunnen genereren en zo hun beslissingen te verbeteren.

Om dit mogelijk te maken, starten we elk project met een Design-thinking sessie waarin we met alle stakeholders de KPI's per bron en afdeling in kaart brengen. Op basis van deze sessie maken we eerst een duidelijke visualisatie van het KPI Dashboard in een PDF brochure. Dit document is ideaal voor feedback voordat we gaan starten met de ontwikkeling en hiermee besparen we een hoop tijd en kosten. Daarom zijn onze KPI Dashboards ook verrassend voordelig en snel te ontwikkelen.

Gratis demo aanvragen

KPI dashboard voorbeelden

Meer weten over de mogelijkheden van een KPI Dashboard voor uw organisatie?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw KPI dashboard al live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Breng al uw databronnen samen in één krachtig KPI-dashboard

Met meer dan 1000+ op maat gemaakte KPI Dashboards, die allen gekoppeld zijn aan verschillende databronnen, waaronder Excelbestanden en eigen gemaakte systemen, kunnen wij bijna elke applicatie ontsluiten en visualiseren in KPI Dashboards.

Van Exact Online, AFAS tot Google Analytics, Navision, Dynamics en zo voorts. Onze expertise op het gebied van data-analyse, visualisatie en dashboarding staat garant voor het omzetten van data naar bruikbare inzichten. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.

Zelf nieuwe rapporten genereren en delen voor AdHoc vraagstukken.

Naast de vaste visuals die wij gezamelijk hebben afgestemd, bent u ook in staat om met een KPI Dashboard geheel zelf nieuwe rapportages aan te maken. Hierdoor kunt u op een veel snellere manier inzicht krijgen in relevante gegevens.

Daarnaast hebben wij een unieke Self Service BI module, waarmee u op basis van drag and drop direct nieuwe rapporten kunt genereren om zo AdHoc vraagstukken snel te kunnen beantwoorden.

Door middel van deze module heeft u de mogelijkheid om verschillende rapportages te maken, waarbij u direct kan zien wat het effect is van bepaalde acties of beslissingen. Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Veelgestelde vragen

Zijn alle databronnen te koppelen?

Alle databronnen zijn te koppelen. In de afgelopen 12 jaar zijn we nog geen databron tegengekomen die wij niet hebben kunnen koppelen. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.

Zijn Red Flags, Alerts en Notificaties mogelijk?

Komen KPI’s op jouw Power BI dashboard onder de gestelde waarde? Dan kunnen hiervoor signalen worden afgegeven. Dit kan in de vorm van een stoplicht, rode vlaggetjes of emails. Hierdoor kan er snel worden ingegrepen of bijgestuurd.

Is Forecasting en Simulatie mogelijk?

Door de toepassing van AI kunnen we een Forecast Module aan het Power BI dashboard toevoegen. Op basis van historische data worden verwachtingen voorspeld en overzichtelijk weergegeven.

Met onze Simulatie Module is het eenvoudig om verschillende scenario's te testen. Deze module is een waardevolle ondersteuning bij risicomanagement en het nemen van beslissingen.

Hoelang duurt het proces?

Dat is afhankelijk van het aantal databronnen en de complexiteit van het datamodel. Bij de ontwikkeling van een Datawarehouse en Power BI Dashboard met 3 tot 5 databronnen, leveren wij op in 4 tot 6 weken.

Wie wordt de eigenaar van het Power BI Dashboard dat wij ontwikkelen?

Onze opdrachtgever is 100% eigenaar van alles dat wij ontwikkelen. Dit geldt voor de Datawarehouse omgeving, maar ook voor het Power BI Dashboard.

Zijn er maandelijkse kosten?

De enige kosten zijn de maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van Microsoft Power BI en (indien van toepassing) jouw cloudoplossing. Voor een kleine organisatie is dat ongeveer 150 euro per maand.

Wij bieden de optie tot maandelijks onderhoud en support op basis van een strippenkaart. Jij behoudt controle over de kosten. Dit is al mogelijk vanaf 200 euro per maand.

Kunnen wij zelf ons Power BI Dashboard uitbreiden?

Alle Power BI dashboards die wij ontwikkelen worden vanaf de basis, strategisch opgebouwd, zodat u zelf gemakkelijk nieuwe Dashboards kunt maken. Is er behoefte aan een Ad Hoc rapport? Dan kun je die eenvoudig samenstellen met het datamodel dat wij hebben gebouwd.

Kan de data per locatie of afdeling worden bekeken?

Alle data is realtime te bekijken en te benchmarken met andere periodes. Filters aanbrengen om alles per filiaal, locatie of afdeling te bekijken is mogelijk.

Welke Branche-specifieke Power BI Dashboards hebben wij al gebouwd?

Wij bouwen Power BI Dashboards voor organisaties in alle branches. De afgelopen jaren heeft Data Analytics veel branche-specifieke dashboards ontwikkeld voor onderstaande sectoren.

  • Zorg en medisch
  • Detachering
  • Lokale en landelijke overheid
  • Onderwijs
  • Vastgoed

Meer weten over de mogelijkheden van een KPI Dashboard voor uw organisatie?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw KPI Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Onze klanten delen hun succesverhalen

Wij zijn super trots op al onze klanten. Mogen wij onze passie en expertise ook inzetten voor jou?
Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen! Hierbij een greep van onze mooiste cases.
Bekijk alle cases
Bekijk alle cases

Ontdek wat onze klanten vertellen

Klantbeoordeling
9.7/10
1274 reviews - 97% beveelt ons aan

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van business intelligence, data analyses, en big data oplossingen. Elke organisatie heeft zijn eigen doelen, en dat vereist dat elke organisatie zijn eigen strategie hanteert. Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie. Gebaseerd op deze data maakt u (bewust of onbewust) dagelijks beslissingen.

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram