Wij helpen organisaties met datagedreven werken!

Sneller werken

Koppeling systemen

Maatwerk dashboard

Krijg krachtige data inzichten met een Qlik Sense dashboard

Werkt u met veel data maar is dit niet inzichtelijk? Weet u dat u meer uit uw data kunt halen maar weet u niet hoe? Het is een veel voorkomend probleem bij iedere organisatie. Gelukkig bestaan er mooie oplossingen en data visualisatie tools zoals Qlik Sense. Hiermee kunt u makkelijk visuele rapportages maken die u uniek inzicht bieden in uw data én kansen.

Gratis demo aanvragen

Wat is Agile Werken

Het Agile werken is in het leven geroepen door software ontwikkelaars. De ontwikkelaars kwamen met 4 basis principes die zij constant toepassen om zoveel mogelijk te leveren aan hun klant. Deze principes kunt u ook binnen uw organisatie gebruiken ook al ontwikkelt u zelf misschien géén software.

  • Alles in één overzicht

Bij Qlik Sense worden alle databronnen op één plek verzamelt. Zo heeft u niet langer een gedoe van losse Excel sheets en databases die bij elkaar gevoegd worden en vervolgens moeten worden vergeleken. Alle data die van waarde is komt nu in één overzicht. Dat is wel zo makkelijk en bespaart veel handmatig gedoe.

  • Krachtige dashboards

Dankzij krachtige visuele dashboard genereert u mooie en duidelijk rapportages. Data is makkelijk te overzien en datasets zijn eenvoudig te combineren. Zo verkrijgt u in no time krachtige data inzichten. Heeft u specifieke vragen? Dan worden de dashboards daarop ingericht. Zo ziet u in één oogopslag de meest belangrijke KPIs.

  • Leg nieuwe verbanden met Artificial Intelligence

Met data zijn er altijd nieuwe verbanden te leggen maar hoe doet u dat? De Artificial Intelligence van Qlik Sense denkt met u mee en geeft nieuwe combinaties van datasets aan. Zo krijgt u nieuwe data combinaties die volledig nieuwe inzichten blootleggen. Dankzij AI ziet u kansen liggen die u zelf eerder nog niet in beeld had.

Gratis demo aanvragen

Wilt u ook krachtige data inzichten verkrijgen met Qlik Sense? Of heeft nu nog andere vragen?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Maak kennis met onze Qlik Sense Specialisten

Qlik Sense is een ideale tool voor al uw rapportages ongeacht voor welke afdeling. Het is intuïtief in gebruik, maar waarom heeft u dan een Qlik Sense Specialist van Data Analytics nodig?
Gratis demo aanvragen

Ga direct aan de slag

Een Qlik Sense Data Architect brengt de inzichten die u nodig heeft in beeld. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk het meeste uit uw investering halen. Natuurlijk kunt u zelf ook dashboards opzetten, maar bij het opzetten komt er toch veel technische kennis kijken. Welke databronnen heeft u nodig voor welke rapportages nodig? En hoe weet ik of mijn data correct is?

Met een Qlik Sense Ontwikkelaar hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Zij zetten alle dashboards voor u klaar en koppelen de juiste data aan alle rapportages. Zo kunt u direct aan de slag met gebruiksklare dashboards.

Training

Naast het opstellen van de dashboard helpt een Qlik Sense Specialist met interne trainingen. Liefst maakt iedereen binnen uw bedrijf gebruik van deze rapportage en data visualisatie tool. Zo kan iedere afdeling zo snel mogelijk van start met het maken van eigen rapportages en beginnen met het genereren van waardevolle inzichten.

Ondersteuning en onderhoud

Qlik Sense Specialisten zorgen ervoor dat u constant de meest krachtige data inzichten genereert. Zijn er veranderingen binnen Qlik Sense? Dan helpen wij u nog meer uit Qlik Sense te halen. Daarnaast bieden wij extra ondersteuning waar nodig bij het opzetten van nieuwe dashboards maar ook bij het onderhouden daarvan. Zo blijft uw data accuraat en hoeft u zich geen zorgen te maken of zaken wel kloppen.

Weet wat u kunt verwachten

De specialisten van Data Analytics werken volgens de Agile Methode waardoor u maximaal invloed heeft bij het opzetten van uw Qlik Sense. Ook weet u vooraf precies wat het kostenplaatje is en wanneer het project wordt opgeleverd. Zo staat u niet voor onaangename verrassingen en voldoet het project bij oplevering aan uw verwachtingen.

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram