Marketing Dashboards

Uw Marketing-Team 100% onder Controle

Wilt u ook meer controle over uw marketingactiviteiten door waardevolle inzichten vanuit uw data?

Actuele Verkoopcijfers, Verkoopprognose & Leads follow-up Status

Verbindt Email met CRM en productiviteit per verkoper

Begrijpelijke en Representatieve Visuals en Rapporten

Automatiseer marketing processen voor minder menselijke fouten

Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live

Download brochure
Gratis Demo
WIJ WERKEN VOOR O.A.

Marketing dashboards

Met marketing dashboards krijgen marketeers de kans om te laten zien dat de marketingstrategieën die worden toegepast binnen het bedrijf werken. Met een marketing dashboard KPI worden namelijk alle waardevolle gegevens met betrekking tot marketing overzichtelijk in één dashboard verwerkt. Door alle marketingmeetpunten met elkaar te verbinden, kan een duidelijk en begrijpelijk overzicht worden gecreëerd dat eenvoudig binnen uw organisatie kan worden gedeeld.

Benieuwd wat Data Analytics voor uw KPI dashboard marketing kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

KPI dashboard marketing

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruiken van een KPI dashboard marketing binnen een organisatie. Marketing dashboards dwingen de organisatie om focus te leggen op doelstellingen, meetpunten en resultaten. Daarnaast centraliseren marketing dashboards alle meetpunten die in verschillende databronnen beschikbaar zijn. Deze meetpunten én de voortgang wordt gevisualiseerd in marketing dashboards, waardoor een organisatie proactief kan ingrijpen waar nodig. Een KPI dashboard voor de marketing afdeling zorgt er ook voor dat de marketeers binnen de organisatie worden gemotiveerd. Boodschappen kunnen effectief en begrijpelijk worden overgebracht naar andere afdelingen óf naar externe partners. Met een marketing dashboard KPI kunnen harde feiten worden aangetoond waarop belangrijke beslissingen gebaseerd kunnen worden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Marketing dashboard KPI

Data Analytics begrijpt als geen ander dat iedere organisatie eigen doelen heeft en hierbij een eigen strategie hanteert. Daarom denken we graag proactief met u mee en bekijken we iedere situatie op een andere manier. Met een marketing dashboard KPI van Data Analytics wordt de grote hoeveelheid gegevens en data binnen uw organisatie overzichtelijk in kaart gebracht. Door al deze data op elkaar af te stemmen, kan het hoogste rendement worden behaald uit de data die beschikbaar is binnen uw bedrijf. Zo zorgen we voor een upgrade binnen uw organisatie! We streven ernaar om uw persoonlijke marketing dashboard KPI binnen twee weken live te hebben, zodat u zo snel mogelijk uw zakelijke doelen kunt behalen. Hierbij luisteren we uiteraard aandachtig naar de gewenste conclusies. Deze vertalen we door naar begrijpelijke marketing dashboards die aansluiten bij de wensen en behoeften op het gebied van marketing van uw organisatie. Bedrijven als Philips en Deloitte gingen u al voor! Gun uw bedrijf de succesfactor met marketing dashboards van Data Analytics.

Dashboards van Data Analytics

Naast een marketing dashboard KPI kunt u bij Data Analytics ook terecht voor bijvoorbeeld een sales dashboard of powerbi dashboard. We helpen met het maken van weloverwogen beslissingen waarmee doelen op zakelijk gebied op een efficiënte manier worden behaald. We analyseren de bruikbare data binnen uw organisatie en vertalen dit naar dashboards, zodat de data begrijpelijk wordt voor iedereen. Hiermee helpen we u met het oplossen van verschillende probleemstukken op het gebied van data analyses, business intelligence en big data. Onze ervaren specialisten zijn vastberaden en gemotiveerd om uw onderneming nóg succesvoller te maken.

Uw marketing data digitaal achter slot en grendel

Datalekken zijn voor iedere organisatie een bedreiging. Het is onacceptabel dat gevoelige data op straat komt te liggen. Onze marketing dashboards en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau.

Vandaar dat grote organisaties zoals, Philips, Deloitte, Action en ook verschillende gemeente, maar ook banken hebben gekozen voor onze Dashboard oplossing.

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van business intelligence, data analyses, en big data oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie.

Welke BI-Tools sluiten het best best aan op uw Marketing Dashboard?

Wat is BI-Tool Microsoft Power BI?

Power BI van Microsoft is een krachtige BI-Tool die veel organisaties gebruiken om bedrijfsanalyses te maken. Data-Analytics gebruikt Power BI van Microsoft om alle data te verbinden naar een inzichtelijk Dashboard. Deze data kan eenvoudig binnen de gehele organisatie worden gedeeld kunnen in de vorm van rapportages.

Honderden databronnen kunnen met elkaar gekoppeld worden door Power BI in één actiegerichte rapportage, waardoor nooit eerder zichtbare data en conclusies kunnen worden waargenomen.

De Dashboards die wij met Power BI maken zijn visueel zo gemaakt, dat deze voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen zijn. Hierdoor is de data eenvoudig te analyseren en kunnen er tijdig kansen, maar ook bedreigingen worden gesignaleerd.

Wat is BI-Tool Qlik, Qlik Sense en QlikView?

Qlik is een begrip in de wereld van Business Intelligence en Analytics. Inmiddels is Qlik met al zijn verschillende softwareoplossingen uitgegroeid tot een van de meest populaire en gebruikte BI-Tools ter wereld.

De reden dat Qlik zo populair is komt door hun unieke visie.

Andere BI-Tools zijn vaak lastig te begrijpen en de gebruiksvriendelijkheid is dan ook ondergeschikt aan de functionaliteit. Kortom je moet eerst intensief dure trainingen volgen om te leren omgaan met de meest BI-Tools.

De visie van Qlik is dat een BI-Tool net gemakkelijk, snel en fijn moet werken als bijvoorbeeld Facebook, Instagram of je Apple IOS besturingssysteem. Centraal bij Qlik staat dan ook een visuele realisatie met een gemakkelijk gebruikersinterface (UX) en begrijpbare processen om data te verbinden.

Bij de ontwikkeling van onze Business Intelligence Dashboards werken wij over het algemeen met Qlikview en Qlik Sense. Bekijk hieronder de video van Qlik voor een korte introductie.

Wat is Bi-Tool Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Online en Tableau Prep?

Tableau is een BI-Tool die geheel kan worden gebruikt zonder de ervaring van coderen. Dit maakt het een ideale oplossing voor kleiner organisaties die geen eigen programmeurs in dienst hebben.

De “Plug & Play” koppelingen die Tableau te bieden heeft (vergelijkbaar met Zapier) maken het mogelijk al uw ruwe data te verbinden naar begrijpelijke visuals.

Tableau is een zeer gebruiksvriendelijke BI-Tool met een lage leercurve, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Tableau bestaat uit vier verschillende producten: Tableau Desktop, Server, Online en Prep. Data-Analytics gebruikt Tableau voor de kleinere organisaties die graag zelf zonder programmeerkennis hun Dashboard willen bijhouden.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!