Marketing dashboards

Met marketing dashboards krijgen marketeers de kans om te laten zien dat de marketingstrategieën die worden toegepast binnen het bedrijf werken. Met een marketing dashboard KPI worden namelijk alle waardevolle gegevens met betrekking tot marketing overzichtelijk in één dashboard verwerkt. Door alle marketingmeetpunten met elkaar te verbinden, kan een duidelijk en begrijpelijk overzicht worden gecreëerd dat eenvoudig binnen uw organisatie kan worden gedeeld.

Benieuwd wat Data Analytics voor uw KPI dashboard marketing kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag!

Gratis demo aanvragen

KPI dashboard marketing

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruiken van een KPI dashboard marketing binnen een organisatie. Marketing dashboards dwingen de organisatie om focus te leggen op doelstellingen, meetpunten en resultaten. Daarnaast centraliseren marketing dashboards alle meetpunten die in verschillende databronnen beschikbaar zijn. Deze meetpunten én de voortgang wordt gevisualiseerd in marketing dashboards, waardoor een organisatie proactief kan ingrijpen waar nodig. Een KPI dashboard voor de marketing afdeling zorgt er ook voor dat de marketeers binnen de organisatie worden gemotiveerd. Boodschappen kunnen effectief en begrijpelijk worden overgebracht naar andere afdelingen óf naar externe partners. Met een marketing dashboard KPI kunnen harde feiten worden aangetoond waarop belangrijke beslissingen gebaseerd kunnen worden.

Gratis demo aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Marketing dashboard KPI

Data Analytics begrijpt als geen ander dat iedere organisatie eigen doelen heeft en hierbij een eigen strategie hanteert. Daarom denken we graag proactief met u mee en bekijken we iedere situatie op een andere manier. Met een marketing dashboard KPI van Data Analytics wordt de grote hoeveelheid gegevens en data binnen uw organisatie overzichtelijk in kaart gebracht. Door al deze data op elkaar af te stemmen, kan het hoogste rendement worden behaald uit de data die beschikbaar is binnen uw bedrijf. Zo zorgen we voor een upgrade binnen uw organisatie! We streven ernaar om uw persoonlijke marketing dashboard KPI binnen twee weken live te hebben, zodat u zo snel mogelijk uw zakelijke doelen kunt behalen. Hierbij luisteren we uiteraard aandachtig naar de gewenste conclusies. Deze vertalen we door naar begrijpelijke marketing dashboards die aansluiten bij de wensen en behoeften op het gebied van marketing van uw organisatie. Bedrijven als Philips en Deloitte gingen u al voor! Gun uw bedrijf de succesfactor met marketing dashboards van Data Analytics.

Dashboards van Data Analytics

Naast een marketing dashboard KPI kunt u bij Data Analytics ook terecht voor bijvoorbeeld een sales dashboard of powerbi dashboard. We helpen met het maken van weloverwogen beslissingen waarmee doelen op zakelijk gebied op een efficiënte manier worden behaald. We analyseren de bruikbare data binnen uw organisatie en vertalen dit naar dashboards, zodat de data begrijpelijk wordt voor iedereen. Hiermee helpen we u met het oplossen van verschillende probleemstukken op het gebied van data analyses, business intelligence en big data. Onze ervaren specialisten zijn vastberaden en gemotiveerd om uw onderneming nóg succesvoller te maken.

Uw marketing data digitaal achter slot en grendel

Datalekken zijn voor iedere organisatie een bedreiging. Het is onacceptabel dat gevoelige data op straat komt te liggen. Onze marketing dashboards en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau.

Vandaar dat grote organisaties zoals, Philips, Deloitte, Action en ook verschillende gemeente, maar ook banken hebben gekozen voor onze Dashboard oplossing.

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Vertrouwd door 1000+ tevreden klanten

Bekijk alle casestudies

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram