migreer-naar-azure-met-een-azure-architect

Microsoft Azure

Migreer naar Azure met een Azure Architect

Overal toegang tot uw bestanden

Betaalt alleen voor wat u nodig heeft

Machine Learning & Ai

Een oplossing op maat

Onderhoud & ondersteuning

Download brochure
Gratis Demo

Migreer naar Azure met een Azure Architect

Wilt u meer flexibiliteit en wilt u af van de hoge investeringen van een on-site server? Migreer dan uw IT-omgeving naar Azure met een Azure Architect. Maak een afspraak met een Azure Architect van Data Analytics en ontdek wat de voordelen voor u zijn als u overstap naar Azure.

Voordelen van Azure

Azure is de Cloud omgeving van Microsoft. U kunt bij Azure overstappen op een volledige Cloud omgeving, maar het voordeel van Azure is dat er ook een hybride aanpak mogelijk is. Microsoft maakt het mogelijk om al uw IT oplossingen en IT bij Azure onder te brengen. Denk aan al uw bestanden, datawarehouse en applicaties. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van AI en Machine Learning en andere business intelligence tools.

Maar wat zijn nou precies de voordelen van het werken met Azure?

1. Meer flexibiliteit

Met de Cloud kunt u flexibeler werken. De bestanden hoeven niet persé op een fysieke locatie te staan zoals uw laptop. Hierdoor hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u wel het juiste bestand heeft. U heeft hier altijd toegang tot via de Cloud van Azure. Dit is ideaal in een wereld waarin wij nu meer thuis werken. Ieder bestand, programma of applicaties is ten alle tijden overal beschikbaar via een veilige online werkomgeving.

2. Schaalbaar

Als u nu uw fysieke server wilt uitbreiden gaat daar eerst een investering aan vooraf van fysiek materieel wat vervolgens ingericht moet worden. Maar wat als u later nog meer ruimte nodig heeft? Of juist minder? Veel ruimte in beslag en dit is niet nodig. De Cloud van Azure lost dit op. U kunt makkelijk uw Cloud ruimte uitbreiden. Heeft u tijdelijk minder ruimte nodig? Geen probleem. Uw Azure account kan makkelijk worden teruggeschroefd totdat u opnieuw meer ruimte nodig heeft.

3. Bespaar kosten

Omdat Azure makkelijk schaalbaar is, bespaart u ook kosten. Wilt u uw servers nu uitbreiden? Dan kost het aanschaffen van materieel veel geld. Als u minder ruimte nodig dan blijft de server nu staan zonder dat deze niet volledig benut word. Dit is zonde.

Bij Azure betaalt u alleen voor wat u nodig heeft. Zo haalt u 100% waarde uit uw investering. Daarnaast is het onderhouden van uw systeem ook een stuk eenvoudiger. Dit wordt volledig uit handen genomen en is hierdoor ook een stuk goedkoper.

4. Machine Learning & Ai

Naast het opslaan en beheren van data, kan er met Azure ook Machine Learning en Artificial Intelligence (Ai) modellen worden ontwikkeld. Met Machine Learning en Ai algoritmes kunt u snel uw werkprocessen verkorten en zo sneller winst behalen uit uw investering.

5. Business Intelligence

U kunt makkelijk uw Business Intelligence tool met Azure integreren of gebruik maken van Power BI dat binnen de Azure omgeving wordt aangeboden. Met Business Intelligence trekt u sneller verbanden en maakt sneller betere beslissingen die gedreven worden door data.

Bent u overtuigd van de mogelijkheden met Azure en wilt u nu migreren? Of heeft u nog vragen?

Download brochure
Gratis Demo

Maak Kennis met onze Azure Specialisten

Naast deze mogelijkheden van Azure zijn er nog een tal van andere mogelijkheden die uw bedrijf een betere concurrentiepositie bieden. Een Azure Specialist weet wat deze mogelijkheden zijn en welke functionaliteit u nodig heeft om het meest uit uw investering te halen.

Dus wilt u ook flexibeler en beter schaalbaar zijn? Kosten besparen en datagedreven beslissingen maken voor uw bedrijf dankzij Machine Learning, Ai en Business Intelligence? Maak dan een afspraak met de Microsoft Cloud Specialisten van Data Analytics.

Een oplossing op maat

Of u nu kiest voor een volledige cloud omgeving of hybride model met Azure, onze Cloud Architecten denken met u mee en helpen u de juiste beslissing te maken. Ieder bedrijf heeft een andere informatiebehoefte. Daarom is uw data oplossing altijd volledig op maat gemaakt. Naast Azure biedt Data Analytics een tal van andere data oplossing. Dit betekent wanneer u data behoefte verandert wij u helpen bij het maken van de volgende stap.

Maximaal invloed

De Azure Consultants van Data Analytics werken volgens de Agile Methode waardoor u maximaal invloed heeft bij het opzetten van uw Azure. Van te voren weet u precies wat het kostenplaatje is en wanneer het project wordt opgeleverd. Zo voldoet het project bij de oplevering volledig aan uw verwachtingen.

Duidelijke communicatie

Wij communiceren met iedereen op een duidelijke en toegankelijke manier. Maakt u zich dan ook geen zorgen over eventuele abstracte begrippen en jargon. Wij werken samen met specialisten binnen het data vakgebied maar ook met mensen die minder ervaring hebben met data en business intelligence.

Onderhoud & ondersteuning

Heeft u in-house geen (voldoende) Azure specialisten in huis om zelf uw Azure omgeving te onderhouden? Geen probleem. Met het onderhoudsabonnement van Data Analytics heeft u altijd toegang tot extra hulp van experts en hoeft niet meer om te kijken naar uw Azure omgeving.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!