Wij helpen organisaties met datagedreven werken!

Sneller werken

Koppeling systemen

Maatwerk dashboard

Zorgeloos Migreren naar Amazon Web Services met een AWS Architect

Overweegt u te migreren naar Amazon Web Services? Maar welk voordeel kunt u uit AWS halen? Of ziet u op tegen de Cloud migratie? Maakt u zich geen zorgen en neem contact op met een AWS Architect van Data Analytics. Wij beantwoorden uw vragen en helpen u met een zorgeloos migratie naar de AWS Cloud. Hoe wij dit doen? Wij leggen het hieronder aan u uit.

Weet u nu al dat u over wilt naar AWS? Of heeft u meer vragen over Cloud migratie? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met onze Amazon Web Service specialisten. Wij kijken samen met u hoe wij een zorgeloze Cloud migratie gaan realiseren voor uw bedrijf.

Voordelen van AWS

U overweegt te migreren naar AWS. Dit klinkt als een uitdaging en deze uitdaging moet het natuurlijk wel waard zijn voor uw bedrijf. Maar wat zijn de praktische voordelen van Amazon Web Services? Wij hebben hieronder de belangrijkste voordelen voor u verzamelt.
Gratis demo aanvragen

Meer flexibiliteit

Met AWS krijgt realiseert u meer flexibiliteit. Hoe? Uw bestanden kunnen makkelijk in de Cloud worden opgeslagen van Amazon. Zo heeft u altijd toegang tot uw bestanden, applicaties en software. Dit is zeker handig in een tijd waar werknemers meer vrijheid willen én nodig hebben. Hiermee bent u verzekert dat al uw collega’s gewoon door kunnen werken op hun eigen manier en u ook.

Schaalbaar

Als uw fysieke server nu volstaat, moet u eerst nieuw materiaal aanschaffen en deze servers installeren. Dit kost tijd en geld. En wat als u een paar maanden later toch minder ruimte nodig heeft? Met AWS kunt u makkelijk uw serverruimte uitbreiden zonder het aanschaffen van duur fysiek materiaal. Dit is binnen een paar kliks geregeld. Heeft tijdelijk minder ruimte nodig? Dan kunt ook makkelijk terug schalen. Deze schaalbaarheid geeft u de ruimte om snel te groeien wanneer u dat nodig heeft.

Bespaar kosten

AWS werkt op een pay-as-you-go basis. Dit betekent dat u alleen betaald voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Hier speelt de schaalbaarheid ook een grote rol. Heeft u tijdelijk minder ruimte nodig? Dan is dat zo geregeld. Zo maak u optimaal gebruik van uw investering en staat er geen dure fysieke server te verstoffen.

Eindeloos veel applicaties

Naast het opslaan van bestanden, applicaties en software op AWS is er nog veel meer mogelijk met Amazon Web Services. U kunt ook uw klantenservice hosten op AWS, gebruik maken Ai en Machine Learning en andere tools die een nog groter voordeel bieden. Onze AWS Architecten helpen dan ook bij het inrichten van al deze losse applicaties en onderdelen.

Een AWS Architect helpt u zorgeloos migreren

Naast deze voordelen van AWS zijn er nog een tal van andere mogelijkheden met het Cloud Platform. Ontdek zelf de voordelen die u met AWS kunt behalen en maak een afspraak met een van onze AWS Experts.

Gratis demo aanvragen
  • Een op maat gemaakte oplossing

Iedere organisatie is anders. Uw bedrijf ook. Daarmee is ook uw data en informatie behoefte anders. Daarom wordt er nooit één standaard oplossing geleverd maar een oplossing die volledig aansluit bij uw informatie en data behoefte. Verandert uw behoefte? Geen probleem. Data Analytics biedt al meer dan 10 jaar diverse oplossingen aan. Dus al uw data behoefte verandert, veranderen wij gewoon met u mee.

  • Duidelijk plan voor uw data

Voordat wij beginnen aan uw migratie zorgen wij eerste voor een duidelijk plan. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Wij werken volgens de Agile methode en in korte sprints. Zo heeft u altijd de kans om het project bij te sturen waar nodig en voldoet uw AWS omgeving aan uw verwachtingen zodra wij het project opleveren.

  • Direct aan de slag met uw AWS omgeving

Met een Amazon Web Service Developer weet u zeker dat u direct aan de slag kan met de Cloud zodra deze is opgeleverd. Voordat wij van start gaan wordt er gekeken naar wat uw behoefte precies is. Zo zorgen wij ervoor dat uw AWS direct gebruiksklaar en naar uw wensen wordt opgeleverd.

  • Haal het meeste uit AWS

U weet nu dat er veel mogelijk is met AWS. Zoals opslag, maar ook de mogelijkheden tot Machine Learning en Ai. Maar welke functionaliteit kunt u gebruiken voor een nog groter concurrentievoordeel? Een AWS consultant weet welke functionaliteit u extra op kan inzetten zodra u een stapje verder wil met AWS. Zo haalt u het meeste uit uw investering.

  • Altijd extra kennis in huis

U hoeft gelukkig geen AWS Expert te worden. Daarvoor zijn wij. Wij staan altijd klaar met onze kennis en bieden ook interne trainingen aan uw collega’s. Zo kan iedereen makkelijk overweg met Amazon Web Services.

  • Geen zorgen over onderhoud

Het onderhoud van uw AWS is belangrijk. Alles moet namelijk naar behoren blijven functioneren. Met een onderhoudsabonnement bij Data Analytics heeft u er zelf geen omkijken meer naar en kunt u zich blijven focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn.

Gratis demo aanvragen

Ja, Ik wil migreren naar Amazon Web Services

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram