Table of contents

Trusted by 1000+ satisfied customers

Onze Power BI Consultants staan voor je klaar!

Onze Power BI Consultants helpen organisaties waarde toe te voegen door middel van het ontwikkelen van Power BI Dashboards, data analyses, koppelen van bron naar cloudomgeving en advies. Onze Power BI Consultants kunnen projecten zowel op lange- als korte termijn uitvoeren, waarbij zij onderdeel uitmaken van jouw teams of zelfstandig werken. Wij staan altijd garant voor een ervaren Power BI Consultant die waarde kan toevoegen aan jouw organisatie.

Onze Power BI Consultants bieden al meer dan 12 jaar krachtige oplossingen voor bedrijven van alle formaten. Of het nu gaat om een grote multinational als Deloitte, een merk als Nike, een toeleverancier zoals Philips, of een Nederlandse plaatselijke organisatie zoals een gemeentelijke overheid, onze Power BI Consultants bieden bewezen oplossingen die passen bij uw individuele behoeften.

Als bedrijf is het absoluut noodzakelijk om je data te begrijpen en ervan te kunnen leren. Met Power BI consultants van Data Analytics breng je waarde op veel verschillen manieren naar je organisatie.

Power BI consultants helpen je bij het verzamelen, opslaan, beheren en analyseren van data waardoor je kunt leren over je bedrijf, je klanten en je sector. Door onze ervaring en kennis leggen we verbindingen tussen data om verhalen en inzichten te onthullen, waardoor je kunt beslissen hoe je bedrijf intelligent kan worden aangestuurd.

Contact opnemen

Power BI Consulting van Data Analytics

Wij bieden een volledige suite van data-oplossingen, waaronder:

- Analyse: Power BI consultants helpen je bij het leren van trends en patroon in data die je bedrijf helpen bij het opsporen van kansen en risico’s.
- Visualisatie: Geperfectioneerde datavisualisaties brengen data op meerdere manieren tot leven.
- Dashboards en rapportering: Onze consultants zorgen voor krachtige dashboards waarmee je helder kunt zien hoe je bedrijf eruitziet.
- Handmatige rapportage: Onze experts maken nauwkeurig rapporten zodat je met betrouwbare informatie kunt werken.

Power BI consultants van Data Analytics helpen je met het vinden van waarde in je data door verhalen te vertellen die je verder meehelpen en laten zien hoe je prestaties worden verbeterd. Met data-analyse en -visualisatie helpen we je bij het verbeteren van operationale processen, kostenbesparingen, evaluatie van investeringen en meer. We zullen je zelfs alerteren op specifieke gebeurtenissen om je tijdig op de hoogte te houden van hoe je bedrijf presteert.

Met de steun van onze Power BI consultants kun je de financiële kansen maximaal benutten. Om de juiste zakelijke beslissingen te nemen, is het essentieel om bijgewerkte, nauwkeurige en gevalideerde informatie te hebben die je organisatie betrouwbaarheid, visie en waardevolle inzichten biedt. Onze experts maken daarom gebruik van de meest geavanceerde technologieën en modellen om informatie te verzamelen en te analyseren.

Als het gaat om het leveren van waarde aan je bedrijf, zijn Power BI consultants van Data Analytics de ideale partners voor het leveren van een uitgebreide set data-oplossingen. Onze experts helpen je om je data inzichtelijk te maken, intelligentere beslissingen te kunnen nemen en waarde te leveren aan de hele organisatie. Neem contact met ons op om te weten wat we precies voor je kunnen betekenen.

  • In één oogopslag alle belangrijke informatie
  • Duidelijke datapresentatie
  • Bespaar tijd en geld
  • Maak sneller datagedreven beslissingen
  • Optimaliseer uw bedrijfsprocessen
  • Makkelijk in gebruik voor ieder team
  • U loopt vooruit op uw concurrentie

De power van een Power BI Consultant

Hoewel het eindgebruik van Power BI eenvoudig is, vergt het opzetten van de dashboards technische kennis. Hoe is de data nu ingericht? Wat is de kwaliteit van de datasets? Welke vragen zijn nou echt belangrijk en moeten direct inzichtelijk zijn? Welke afdeling heeft welke rapportages nodig?
Contact opnemen

Direct uw data inzichtelijk

Gelukkig hoeft u dit niet in u eentje te bedenken. Een Power BI Consultant denkt met u mee en kijkt naar uw informatie behoefte. Zij helpen u bepalen welke data u nodig heeft en ontsloten moet worden voor welke afdeling. Power BI Developers koppelen de juiste datasets aan de juiste dashboard en helpen bij het onderhouden daarvan. Zo kunt u direct beginnen met het genereren van inzichten.

Altijd een expert bij de hand

Heeft u een vraag over Power BI of weet u niet precies wat uw dashboard inhoud? Een Power BI specialist staat altijd voor u klaar om u te helpen. Waar nodig bieden onze Power BI specialisten ook trainingen aan zodat iedereen zo snel mogelijk aan de slag kan. Zo behaalt u zo snel mogelijk winst uit uw investering.

Haal het meeste uit uw data

Daarnaast is het handig dat er altijd iemand met een frisse blik mee kijkt hoe uw data nog inzichtelijker kan worden gemaakt. Zij experimenten met nieuwe features en wijzen u op nog meer mogelijkheden. Zo haalt u altijd het meeste uit uw data.

Dat is de power van een Power BI. Zo blijft u gefocust op het maken van analyses en zaken die er écht toe doen.

Ja, ik wil mijn data visueel inzichtelijk maken

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram