Power BI KPI Dashboard

Waardevolle inzichten in uw data!

Wilt u ook waardevolle inzichten vanuit uw data om zakelijke doelen efficiënter en sneller te behalen?

  • Erkend Microsoft Power BI Expert 
  • Alle Bigdata Bronnen en Systemen zijn te verbinden
  • Begrijpelijke en Representatieve Visuals en Rapporten
  • Uw Data is altijd maximaal Beveiligd
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live

Vraag jouw gratis demo dashboard aanOfferte aanvraag

Waarom Power BI ? Wat is Power BI ?

1000+ BI Dashboards gemaakt, onder andere ook voor:

Power BI Dashboards

Een Power BI Dashboard verbind alle informatie vanuit de verschillende databronnen binnen uw organisatie en creëert hiermee een overzichtelijk en begrijpbaar dashboard.

Onze Power BI Dashboards zullen direct meer inzicht geven in uw waardevolle data, waarmee u meer controle krijgt over uw organisatie en ook sneller weloverwogen en data-gedreven beslissingen kunt nemen.

Wij bouwen onze Power BI Dashboards niet helemaal van de grond af op, maar wij starten vanuit een “Plug and Play” lay-out. Deze zal vervolgens wel helemaal op maat worden afgestemd op uw wensen en databronnen.

Het voordeel van onze “Plug and Play” Power BI Dashboards zijn dat deze al binnen 2 weken live kunnen staan zonder hoge ontwikkelingskosten of eindeloze (dure) brainstorm-sessies.

Power BI Dashboards voor alle branches en afdelingen

Power BI Dashboards zijn van meerwaarde voor alle mogelijke branches en verschillende afdelingen.

De data van de verschillende afdelingen binnen uw organisatie kunnen ook op een overzichtelijke wijze worden verbonden.

Zo ontstaan er nieuwe inzichten die bijdrage aan het sneller en efficiënter behalen van uw bedrijfsdoelen.

KPI Dashboard Finance Dashboard
Process Dashboard Sales Dashboard
Logistic Dashboard Gemeente Dashboard
Warehouse Dashboard AFAS Dashboard
Zendesk Dashboard Marketing Dashboard

Waarom Power BI van Microsoft? 

Waarom Microsoft Power BI? 
Al voor het dertiende achtereen volgende jaar is Power BI van Microsoft door Gartner aangeduid als een leider in het Gartner 2020 Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligent Platforms. 

Wat is BI-Tool Microsoft Power BI? 
Power BI van Microsoft is een krachtige BI-Tool die veel organisaties gebruiken om bedrijfsanalyses te maken. Data-Analytics gebruikt Power BI van Microsoft om alle data te verbinden naar een inzichtelijk Dashboard. Deze data kan eenvoudig binnen de gehele organisatie worden gedeeld kunnen in de vorm van rapportages.

Wat zijn de voordelen van Microsoft Power BI? 
Honderden databronnen kunnen met elkaar gekoppeld worden door Power BI in één actiegerichte rapportage, waardoor nooit eerder zichtbare data en conclusies kunnen worden waargenomen.

De Dashboards die wij met Power BI maken zijn visueel zo gemaakt, dat deze voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen zijn. Hierdoor is de data eenvoudig te analyseren en kunnen er tijdig kansen, maar ook bedreigingen worden gesignaleerd.

Meer weten over de mogelijkheden van een Power BI Dashboard voor uw organisatie?

Laat uw gegevens achter en wij zullen u voorzien van informatie over onze mogelijkheden en de kosten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

100+ Databronnen verbinden

Onze Power BI dashboards worden geheel op maat gemaakt voor uw organisatie. Onze Power BI Dashboard zijn flexibel, wat maakt dat we het Power BI dashboard makkelijk kunnen aanpassen naar uw specifieke wensen om zakelijke doelen beter en sneller te behalen.

We kunnen wel honderden verschillende databronnen verbinden; precies die bronnen die interessant zijn voor uw Sales, Finance, KPI of’s Online Marketing.

Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Representatieve Rapporten met één klik gegenereerd en gedeeld.

 

Op een Power BI Dashboard ordenen wij alle waardevolle data op één plek.

Al uw data zal realtime in een Power BI Dashboard visueel overzichtelijk en prettig uitzien. Alle losse cijfers zullen worden vertaald naar begrijpelijke grafieken en tabellen.

En met één klik rolt er een representatieve rapportage uit dat u gemakkelijk kunt delen met collega’s, opdrachtgevers of leveranciers.

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Uw Bigdata digitaal achter slot en grendel


Datalekken zijn voor iedere organisatie een bedreiging. Het is onacceptabel dat gevoelige data op straat komt te liggen. Onze dashboards en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau.

Vandaar dat grote organisaties zoals, Philips, Deloitte, Action en ook verschillende gemeente, maar ook banken hebben gekozen voor onze Power BI Dashboard oplossing. 

Data-gedreven beslissingen maken

Bij het runnen van een organisatie draait het allemaal om het maken van slimme keuzes.

Opschalen of niet? Nieuwe medewerkers aantrekken of niet? Investeren of even wachten?

Met de visuele informatie op onze Power BI dashboards kunt u betere beslissingen maken die altijd datagedreven, doordacht en onderbouwd zullen zijn.

Onze Power BI Dashboards hebben o.a. deze organisaties geholpen

Binnen Philips Healthcare was niet duidelijk welke klanten en welke assets er nu verkocht zijn en waar er beheer op gedaan werd.

Data-Analytics heeft ons geholpen met het verbinden van data uit 27 verschillende bronnen (SAP (ERP) kernal’s naar slechts 1 overzichtelijk Power BI Dashboard. Hierdoor is het nu mogelijk om in een overkoepelend overzicht per klant en per ziekenhuis exact te zien wat voor assets/software en contracten er gebruikt zijn.

Door dit Dashboard hebben wij inplaats van Reactief de omschakeling kunnen maken naar Proactief werken en lopen wij niet meer achter de feiten aan. Data-Analytics is een professionele partij waar wij prettig mee hebben samengewerkt en ook voor toekomstige projecten zullen inschakelen. Het Dashboard dat zij hebben ontwikkeld voor Philips Healthcare heeft wereldwijd een enorm verschil teweeg gebracht.

– Philips –

Wij hebben Data Analytics gevraagd om ons te ondersteunen bij een van de grootste Nederlandse projecten die Deloitte ooit heeft uitgevoerd.

Om ervoor te zorgen dat wij grip op het gehele project hebben heeft Data Analytics een Power BI Dashboard gemaakt waarin wij iedere dag de laatste status van het project kunnen monitoren, niet alleen op conceptueel niveau maar ook echt tot in de details.

Dit heeft het project naar een hoger niveau gebracht en heeft ervoor gezorgd dat er ten allen tijde overzicht was ook wanneer het minder soepel ging! Data-Analytics is een prettige partij waar Deloitte al vele jaren mee samenwerkt. Data-Analytics is onze vaste partner op het gebied van data verbinden naar BI-Dashboards, want niets is te veel en nooit is iets onmogelijk.

– deloitte –

VorigeVolgende

Binnen Action was Data Analytics verantwoordelijk voor het realiseren van een Business Intelligence Dashboard te ondersteuning van onze Sales en Finance afdeling.

Omdat Action enorm snel groeide was er behoefte aan dashboard waarin er per store werd weergegeven wat de omzet is, wat de marges zijn, wat de kosten wordt voldaan aan de gestelde targets.

Dankzij deze informatie konden de winkels beter aangestuurd worden! Dit heeft er voor gezorgd dat de communicatie tussen de fysieke winkels en het kantoor van action soepeler is gaan lopen, elke meeting had nu een handvat en dat was het dashboard!

– Action –

Ja, ik wil direct de 2020 brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

Ontvang vrijblijvend onze brochure

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van Microsoft Power BI, business intelligence, data analyses, en big data oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en vul gerust uw gegevens in, wij lichten alles graag telefonisch toe.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vul je gegevens in en ontvang
direct onze brochure

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.