Uw Sales-Team, Pijplijn & Leads 100% onder Controle | Sluit meer Deals

Power BI Sales Dashboard

Wilt u ook meer controle over uw sales door waardevolle inzichten vanuit uw data?

  • Actuele Verkoopcijfers, Verkoopprognose & Leads follow-up Status
  • Verbindt Email met CRM (bijv. Salesforce) en productiviteit per verkoper
  • Begrijpelijke en Representatieve Visuals en Rapporten
  • Automatiseer Sales processen voor minder menselijke fouten
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live

WIJ WERKEN VOOR O.A.

Sluit meer deals met een Sales Dashboard

Een Sales Dashboard is bijna niet meer weg te denken bij veel organisaties. Door middel van een Sales Dashboard krijgt u namelijk meer inzicht en controle over uw sales. Wij van Data Analytics maken speciaal voor u een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk Sales Dashboard geheel naar uw wensen. Dit Sales Dashboard laat u in één oogopslag zien wat de behaalde sales resultaten binnen uw organisatie zijn. Maar dat is nog niet alles. Tevens kunt u snel en gemakkelijk al uw sales doelen raadplegen en deze vergelijken met de huidige situatie. Dit is waardevolle informatie, want het stelt u in staat om tijdig in te grijpen als de sales achter komen te liggen. Dit ziet u niet pas aan het eind van een periode als alle resultaten geanalyseerd worden.

Een Sales Dashboard is in staat tijdig meldingen te geven mochten uw sales resultaten achter lopen op schema. Zo kan er snel ingegrepen worden om de sales bij te stellen. Wij luisteren naar uw wensen en passen daar het Sales Dashboard op aan. Wilt u meer weten hierover? Laat het ons weten en wij nemen vrijblijvend contact met u op om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Een duidelijke overzicht van uw KPI sales

Uw organisatie heeft duidelijke KPI sales doelen gesteld en het is uiteraard belangrijk dat deze doelen behaald worden. Doordat organisaties vaak met meerdere databronnen werken, is het overzicht snel kwijtgeraakt. Hierdoor is het mogelijk dat uw KPI sales in gevaar komen en de doelen die u voor ogen heeft niet behaald worden. Gelukkig is dit gemakkelijk te voorkomen door gebruik te maken van een Sales Dashboard. Een Sales Dashboard voegt al uw waardevolle data samen op één plek. Hierdoor is het voor iedereen binnen uw organisatie gemakkelijk te raadplegen. Data kan makkelijk omgezet worden in visuals en rapportages. Deze kunnen vervolgens eenvoudig gedeeld worden met collega’s, opdrachtgevers of leveranciers. U hoeft zich geen zorgen te maken dat de gegevens van uw KPI sales Dashboard op straat komen te liggen. Ons Sales Dashboard en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau. Daarom kiezen ook grote organisaties als Philips, Action, Deloitte, alsmede verschillende gemeentes en banken voor de dashboards van Data Analytics.

De voordelen van een Sales KPI Dashboard

Doordat een Sales KPI Dashboard al de data binnen uw organisatie op één plek samenvoegt, krijgt u meer inzicht in actuele sales. Deze kunt u eenvoudig vergelijken met de verwachte sales resultaten. Het Sales Dashboard geeft actuele informatie over de stand van zaken op het gebied van sales. Deze actuele verkoopcijfers helpen uw organisatie om te zien hoe de gestelde sales doelen er voor staan. Op deze manier kan er tijdig ingegrepen worden als dat nodig is. Zo kunnen bijvoorbeeld de databronnen van uw verkoopafdeling samengevoegd worden met de gegevens van de marketingafdeling. Uw marketingafdeling ziet in één oogopslag welke producten achter lopen op de gewenste resultaten en hier meteen op inspringen en een plan opstellen. Een Sales KPI Dashboard kan tevens verschillende taken automatiseren zoals e-mail en follow-ups. Ook kunt u instellen dat u een melding ontvangt wanneer leads niet voldoende of niet correct opgevolgd worden. Zoals u ziet kan een Sales KPI Dashboard u veel tijd en geld besparen. Neem maar eens een kijkje bij onze cases en zie welke bedrijven al gebruik maken van een door ons speciaal op maat gemaakt Sales KPI Dashboard.

Meer weten over de mogelijkheden van een Sales Dashboard voor uw organisatie?

100+ Databronnen verbinden

Onze KPI dashboards zijn altijd geheel op maat. Ze zijn flexibel, wat maakt dat we het dashboard makkelijk kunnen aanpassen naar uw specifieke wensen om zakelijke doelen beter en sneller te behalen.

We kunnen wel honderden verschillende databronnen verbinden; precies die bronnen die interessant zijn voor uw Sales, Finance, KPI of’s Online Marketing.

Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Prestatie Rapporten met één klik gegenereerd en gedeeld.

Op een KPI Dashboard ordenen wij alle waardevolle data op één plek.

Al uw data zal realtime in een KPI Dashboard visueel overzichtelijk en prettig uitzien. Alle losse cijfers zullen worden vertaald naar begrijpelijke grafieken en tabellen.

En met één klik rolt er een representatieve rapportage uit dat u gemakkelijk kunt delen met collega’s, opdrachtgevers of leveranciers.
We kunnen wel honderden verschillende databronnen verbinden; precies die bronnen die interessant zijn voor uw Sales, Finance, KPI of’s Online Marketing.

Ons slimme ready-to-go dashboard is doorontwikkeld en heeft zich bewezen bij grote organisaties zoals, Deloitte, Philips, Action en vele meer.

Meer weten over de mogelijkheden van een Sales Dashboard voor uw organisatie?

Een Power BI Sales Dashboard zorgt voor meer inzicht

We hebben al een aantal voordelen van een Power BI Sales Dashboard opgenoemd. Maar als u een Sales Dashboard door ons laat maken, luisteren wij naar uw input en stellen het Sales Dashboard zo samen dat het geheel aan uw wensen voldoet. Zo kan het zijn dat er bij uw organisatie regelmatig sales verloren gaan door een slechte of verkeerde follow-up. Helaas komt dit vaak bij bedrijven voor en dat is natuurlijk zonde. In onze Power BI Sales Dashboard krijgt u meteen inzicht waar het fout is gegaan. Ook kunt u zien wie van uw medewerkers wél of juist niet de juiste inzet heeft verricht bij het opvolgen van leads. Het management kan op deze manier tijdig inspringen en bijsturen waar nodig. Zo bent u in staat snel en adequaat in te springen om betere sales resultaten te behalen.

Data Analytics maakt uw Sales Dashboard speciaal op maat

Zijn er bepaalde informatiebronnen, rapportages of visuals die u meteen wilt kunnen raadplegen? Dat is geen probleem! Data Analytics gaat samen met u kijken welke informatie u terug wilt laten komen in het Sales Dashboard. Wij kunnen meer dan honderd verschillende databronnen met elkaar verbinden. Door gebruik te maken van ons Sales Dashboard krijgt u meer inzicht in actuele sales en verwachte sales resultaten binnen uw organisatie. Deze actuele sales helpen uw organisatie om te zien hoe de gestelde omzet en verkoopdoelen er voor staan. Heeft u interesse om binnen uw organisatie gebruik te maken van een Power BI Sales Dashboard? Laat het ons weten en wij gaan samen met u kijken hoe we voor u een perfect Sales Dashboard kunnen samenstellen dat geheel aan uw wensen voldoet. Wilt u weten hoe wij te werk gaan? Lees dan ons verhaal waarin we uitleggen hoe we samen met u gaan werken aan een gepersonaliseerd Sales KPI Dashboard en er voor zorgen dat u uw Sales Dashboard binnen 1 à 2 weken al kunt gebruiken. Wij hopen dat we binnenkort kennis mogen maken met u en u met trots mogen toevoegen aan onze indrukwekkende lijst van klanten!

Effectiviteit en inspanningen meten van uw Sales-Team

De meeste sales gaan verloren door een slechte of verkeerde follow-up.

Met een Sales Dashboard kunt u direct zien wie wel en wie niet de juiste inzet verricht bij het opvolgen van de leads.

Hierdoor kan het management snel bijsturen en actie ondernemen waar nodig om betere sales resultaten te behalen.

Meer weten over de mogelijkheden van een Sales Dashboard voor uw organisatie?

Uw Bigdata digitaal achter slot en grendel

Datalekken zijn voor iedere organisatie een bedreiging. Het is onacceptabel dat gevoelige data op straat komt te liggen. Onze dashboards en de data zijn beveiligd volgens het hoogst mogelijke niveau.

Vandaar dat grote organisaties zoals, Philips, Deloitte, Action en ook verschillende gemeente, maar ook banken hebben gekozen voor onze Dashboard oplossing.

Data Analytics Public Cloud

Uw bedrijfs- en marktdata in een beveiligde Public Cloud, toegankelijk via onze online oplossing

Data Analytics Private cloud

Uw bedrijfs- en marktdata in een beveiligde Private Cloud, toegankelijk via onze online oplossing

Data Analytics Hybrid Cloud

Uw bedrijfs- en marktdata in een beveiligde Hybrid Cloud, een combinatie van meerdere Private en Public clouds, toegankelijk via onze online oplossing

Data Analytics On-Premises

Uw bedrijfs- en marktdata in een lokale omgeving

Data-gedreven beslissingen maken

Bij het runnen van een organisatie draait het allemaal om het maken van slimme keuzes.

Opschalen of niet? Nieuwe medewerkers aantrekken of niet? Investeren of even wachten?

Met de visuele informatie op onze KPI dashboards kunt u betere beslissingen maken die altijd datagedreven, doordacht en onderbouwd zullen zijn.

Waarom werken met ons?

Wij behoren tot de pioniers op het gebied van business intelligence, data analyses, en big data oplossingen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij doorgewinterde experts op dit gebied en kunnen wij zeer snel meedenken met iedere organisatie.

De kracht van onze diensten zit in het ontdekken en helder maken van de data die rondgaat binnen uw organisatie.

Welke BI-Tools sluiten het best best aan op uw Sales Dashboard?

Wat is BI-Tool Microsoft Power BI?

Power BI van Microsoft is een krachtige BI-Tool die veel organisaties gebruiken om bedrijfsanalyses te maken. Data-Analytics gebruikt Power BI van Microsoft om alle data te verbinden naar een inzichtelijk Dashboard. Deze data kan eenvoudig binnen de gehele organisatie worden gedeeld kunnen in de vorm van rapportages.

Honderden databronnen kunnen met elkaar gekoppeld worden door Power BI in één actiegerichte rapportage, waardoor nooit eerder zichtbare data en conclusies kunnen worden waargenomen.

De Dashboards die wij met Power BI maken zijn visueel zo gemaakt, dat deze voor iedereen binnen de organisatie te begrijpen zijn. Hierdoor is de data eenvoudig te analyseren en kunnen er tijdig kansen, maar ook bedreigingen worden gesignaleerd.

Wat is BI-Tool Qlik, Qlik Sense en QlikView?

Qlik is een begrip in de wereld van Business Intelligence en Analytics. Inmiddels is Qlik met al zijn verschillende softwareoplossingen uitgegroeid tot een van de meest populaire en gebruikte BI-Tools ter wereld.

De reden dat Qlik zo populair is komt door hun unieke visie.

Andere BI-Tools zijn vaak lastig te begrijpen en de gebruiksvriendelijkheid is dan ook ondergeschikt aan de functionaliteit. Kortom je moet eerst intensief dure trainingen volgen om te leren omgaan met de meest BI-Tools.

De visie van Qlik is dat een BI-Tool net gemakkelijk, snel en fijn moet werken als bijvoorbeeld Facebook, Instagram of je Apple IOS besturingssysteem. Centraal bij Qlik staat dan ook een visuele realisatie met een gemakkelijk gebruikersinterface (UX) en begrijpbare processen om data te verbinden.

Bij de ontwikkeling van onze Business Intelligence Dashboards werken wij over het algemeen met Qlikview en Qlik Sense. Bekijk hieronder de video van Qlik voor een korte introductie.

Wat is Bi-Tool Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Online en Tableau Prep?

Tableau is een BI-Tool die geheel kan worden gebruikt zonder de ervaring van coderen. Dit maakt het een ideale oplossing voor kleiner organisaties die geen eigen programmeurs in dienst hebben.

De “Plug & Play” koppelingen die Tableau te bieden heeft (vergelijkbaar met Zapier) maken het mogelijk al uw ruwe data te verbinden naar begrijpelijke visuals.

Tableau is een zeer gebruiksvriendelijke BI-Tool met een lage leercurve, zodat iedereen er gebruik van kan maken. Tableau bestaat uit vier verschillende producten: Tableau Desktop, Server, Online en Prep. Data-Analytics gebruikt Tableau voor de kleinere organisaties die graag zelf zonder programmeerkennis hun Dashboard willen bijhouden.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ans op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.