Snowflake data warehouse

Het Snowflake data warehouse is dé oplossing voor het probleem waar gebruikers van traditionele dataplatforms veelal tegenaan lopen. Het wordt gebruikers moeilijk gemaakt om op ieder gewenst moment met alle data te werken, zonder hierin gelimiteerd te worden. Snowflake data zorgt er namelijk voor dat gebruikers op een efficiënte manier met alle data kunnen werken, zonder dat dit wordt beïnvloed door schaalgrootte, flexibiliteit of prestaties. Ben je op zoek naar manieren om nog meer uit je data te halen? Dan is de Snowflake database wat voor jou. Data Analytics creëert al jaren waardevolle inzichten uit jouw data door het toepassen van Business Intelligence (BI). Wij hebben ons verdiept in het Snowflake data warehouse en vertellen je hier graag wat meer over. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking. Ook voor meer informatie met betrekking tot Snowflake data warehousing kun je bij ons terecht. We zetten onze kennis en ervaring graag in om jouw organisatie te ondersteunen op het gebied van BI, data analyses en big data oplossingen!

Snowflake cloud data warehouse

Zoals gezegd maakt het Snowflake data warehouse het makkelijker om te werken met alle data, zonder beperkingen. Bij traditionele architecturen kan het namelijk zo zijn dat gebruikers worden beperkt door bijvoorbeeld flexibiliteit, prestaties of schaalgrootte. Bij het Snowflake data warehouse zijn deze beperkingen verleden tijd. Ideaal dus voor iedere soort gebruiker, of het nu een data analist betreft of juist een data wetenschapper of engineer. Maar hoe werkt het data warehouse Snowflake dan precies? Dat leggen we graag wat verder uit. Het Snowflake data warehouse is vanaf de basis speciaal voor de Cloud opgebouwd. Dit betekent dat het precies zo ontworpen is dat het perfect te gebruiken is voor data pipelines, datalakes, data warehousing en meer. Ook kunnen datasets met het Cloud data warehouse Snowflake eenvoudig en vooral ook veilig uitgewisseld worden. Hierdoor is het een krachtig platform geworden, dat op een efficiënte en eenvoudige manier gebruikt kan worden door iedere gebruiker. Met deze nieuwe manier van werken kan er efficiënter worden gewerkt, waardoor er tijd wordt bespaard. Ook kan er met iedere data worden gewerkt, zonder enige beperkingen. Wil je meer weten over wat het Snowflake virtual data warehouse voor jouw organisatie kan betekenen? Wij zetten de mogelijkheden graag voor je op een rijtje.

Snowflake data cloud

Bij Data Analytics zijn we continu op zoek naar manieren om overzichtelijke en effectieve koppelingen te maken tussen relevante gegevens van jouw organisatie. Dit doen we op het gebied van business intelligence, data analyses en big data oplossingen. Uiteraard vertalen we alle conclusies door naar begrijpelijke analyses en rapportages, zodat deze voor iedereen begrijpelijk zijn. We zijn enthousiast over data warehousing Snowflake, want met dit platform kun je een verschil maken binnen jouw organisatie. Het geeft snelle nieuwe inzichten en het Snowflake data warehouse is bovendien veilig, mede doordat het speciaal is ontworpen voor de Cloud. Voor meer informatie over Cloud data Snowflake kun je bij ons terecht. Onze specialisten beschikken over alle kennis om je zo goed mogelijk te informeren én adviseren.
Gratis demo aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden
van een Power BI Dashboard
voor uw organisatie?

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Snowflake data platform en Data Analytics

Onze specialisten hebben naast kennis van het Snowflake Cloud data platform ook genoeg kennis en expertise in huis over diverse andere data oplossingen. Je kunt bij ons voor zaken terecht zoals onder andere het opzetten van een datawarehouse of alles met betrekking tot een power bi dashboardkpi dashboard en marketing of sales dashboard. We hebben al veel tevreden klanten mogen helpen zoals Philips of Deloitte en daar zijn we trots op! Met onze jarenlange ervaring en passie voor het vak zetten wij ons dagelijks graag in voor onze klanten om het maximale resultaat te behalen. We vertalen de resultaten van onze werkzaamheden door in duidelijke analyses en rapportages die goed te begrijpen zijn voor iedereen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de resultaten aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie. Ben je benieuwd wat Data Analytics voor jou kan betekenen? Of wil je graag meer informatie over één van de vele onderwerpen op het gebied van data, zoals bijvoorbeeld het Snowflake data warehouse? Onze specialisten staan graag voor je klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor een kennismaking.

Gratis demo aanvragen

Ja, ik wil direct de brochure met prijzen en mogelijkheden ontvangen!

  • Alle Data Bronnen van Systemen en Applicaties zijn te verbinden
  • Binnen 1 tot 2 weken staat uw Business-Intelligence Dashboard al Live
Gratis demo aanvragen
Download brochure

Veelgestelde vragen

Zijn alle databronnen te koppelen?
Alle databronnen zijn te koppelen. In de afgelopen 12 jaar zijn we nog geen databron tegengekomen die wij niet hebben kunnen koppelen. Ons motto: Als er Data in zit, dan halen wij het eruit.
Zijn Red Flags, Alerts en Notificaties mogelijk?
Komen KPI’s op jouw Power BI dashboard onder de gestelde waarde? Dan kunnen hiervoor signalen worden afgegeven. Dit kan in de vorm van een stoplicht, rode vlaggetjes of emails. Hierdoor kan er snel worden ingegrepen of bijgestuurd.
Is Forecasting en Simulatie mogelijk?
Door de toepassing van AI kunnen we een Forecast Module aan het Power BI dashboard toevoegen. Op basis van historische data worden verwachtingen voorspeld en overzichtelijk weergegeven.

Met onze Simulatie Module is het eenvoudig om verschillende scenario's te testen. Deze module is een waardevolle ondersteuning bij risicomanagement en het nemen van beslissingen.
Hoelang duurt het proces?
Dat is afhankelijk van het aantal databronnen en de complexiteit van het datamodel. Bij de ontwikkeling van een Datawarehouse en Power BI Dashboard met 3 tot 5 databronnen, leveren wij op in 4 tot 6 weken.

Wie wordt de eigenaar van het Power BI Dashboard dat wij ontwikkelen?
Onze opdrachtgever is 100% eigenaar van alles dat wij ontwikkelen. Dit geldt voor de Datawarehouse omgeving, maar ook voor het Power BI Dashboard.
Zijn er maandelijkse kosten?
De enige kosten zijn de maandelijkse abonnementskosten voor het gebruik van Microsoft Power BI en (indien van toepassing) jouw cloudoplossing. Voor een kleine organisatie is dat ongeveer 150 euro per maand.

Wij bieden de optie tot maandelijks onderhoud en support op basis van een strippenkaart. Jij behoudt controle over de kosten. Dit is al mogelijk vanaf 200 euro per maand.
Kunnen wij zelf ons Power BI Dashboard uitbreiden?
Alle Power BI dashboards die wij ontwikkelen worden vanaf de basis, strategisch opgebouwd, zodat u zelf gemakkelijk nieuwe Dashboards kunt maken. Is er behoefte aan een Ad Hoc rapport? Dan kun je die eenvoudig samenstellen met het datamodel dat wij hebben gebouwd.
Kan de data per locatie of afdeling worden bekeken?
Alle data is realtime te bekijken en te benchmarken met andere periodes. Filters aanbrengen om alles per filiaal, locatie of afdeling te bekijken is mogelijk.
Welke Branche-specifieke Power BI Dashboards hebben wij al gebouwd?

Wij bouwen Power BI Dashboards voor organisaties in alle branches. De afgelopen jaren heeft Data Analytics veel branche-specifieke dashboards ontwikkeld voor onderstaande sectoren.

  • Zorg en medisch
  • Detachering
  • Lokale en landelijke overheid
  • Onderwijs
  • Vastgoed

Maak kennis met Data Analytics

Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Dat kan bij jou op kantoor, per videocall of telefonisch. Ik help je graag verder!

Trusted by 1000+ satisfied customers

Met ons in contact komen?

Rotterdam Building
Microlab - 11e verdieping
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

KVK-nummer: 87189038
BTW NL820246621B02

Laat ons je helpen om data gedreven te werken

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram