ETL Tools

Transformeer uw data verwerking met ETL Tools

Bespaar tijd en geld dankzij snellere dataverwerking

Ga snel over tot analyse

Verkrijg nieuwe inzichten met uw data

Behoud het overzicht met al uw data op één plek

Al uw data wordt permanent veilig opgeslagen

Data is direct bruikbaar en correct

Niet langer een wirwar van losse Excel sheets

Download brochure
Gratis Demo

Transformeer uw data verwerking met ETL Tools

Werkt u met veel data en verwerkt u uw data nog steeds handmatig? Mist u overzicht waar uw data vandaan komt en vraagt u zich af of uw data wel voldoet aan uw kwaliteitseisen? Dan is het tijd om te beginnen met een ETL Tool. Zeker als uw data groot en van diverse plekken wordt verzamelt bieden ETL Tools uitkomst. Deze tools neemt handmatig data verwerken van u over en heeft de kracht om uw organisatie te transformeren.

Bent u nu al overtuigd van een ETL Tool en wilt u direct meer weten? Maak dan een afspraak met een ETL Specialist van Data Analytics en ontdek hoe een ETL Tool de kracht heeft om uw organisatie te transformeren.

Wilt u ook uw dataverwerking automatiseren en uw bedrijf transformeren? Een ETL Tool maakt dit voor u mogelijk.

Download brochure
Gratis Demo

Automatiseer uw data verwerking

De ETL van ETL Tool, staat voor Extract, Transform en Load. Of te wel Extraheren, Transformeren en Laden. Dit zijn de drie stappen die nodig zijn bij het verwerken van uw data. In veel organisaties gebeurd dit nog handmatig. Maar zodra een organisatie groeit, groeit ook de behoefte aan data. Data wordt dan snel lastig om nog handmatig te verwerken. Gelukkig kan deze dataverwerking worden geautomatiseerd zodat u tijd én geld bespaart.

Extract

Data extraheren is het ophalen van de data van diverse data bronnen. Denk bijvoorbeeld aan uw CRM systeem, diverse databases en losse Excel sheets. Vaak is het werken met veel losse systemen een noodzaak, maar wel onhandig. Want welke data heeft nu nou echt nodig?

Een ETL Tool neemt deze vraag al direct weg. Bij het extraheren wordt de data opgehaald en heeft de ETL Tool vooraf al een selectie gemaakt van de data die later wordt overgeheveld. Zo komt alle data op één plek te staan en niet op de vele onoverzichtelijke Excel sheets en andere systemen.

Transform

Bij het Transformeren wordt de data in een logische structuur omgezet, zodat u hiermee logische analyses mee kan maken. De data wordt als het ware schoongemaakt en voorbereid. Zo weet u dat de kwaliteit van uw data goed is en hiermee betrouwbare analyses kan maken.

Load

Het laden van data is het moment waar al uw data op één plek terecht komt. Denk hierbij aan een Datawarehouse, de Cloud of een andere database waarmee u werkt. Zodra uw data hier permanent staat opgeslagen kunt u de data nu laden op een gewenst systeem. Denk aan een handige dashboard waarmee uw data analisten of business intelligence consultant mee aan de slag gaan.

Dit is ook het moment waar uw data daadwerkelijk de kracht heeft om uw organisatie te transformeren. Data is niet langer cijfers op diverse plekken die met moeite aan elkaar worden gekoppeld. Data wordt getransformeerd naar belangrijke inzichten die meerwaarde hebben voor uw bedrijf.

Voordelen van ETL Tools

Er zijn veel voordelen van het gebruik van ETL Tools. U hoeft niet langer handmatig al uw data te verzamelen, selecteren en schoonmaken zodat het gebruikt kan worden bij analyses. Uw data is correct en van hoge kwaliteit, zodat uw analisten hier direct mee aan de slag kunnen. Zo bespaart u tijd, geld en kan er snel worden overgegaan op de analyse waarmee, u uw bedrijf en diverse bedrijfsprocessen kan transformeren.

 • Herken trends
 • Verbeter processen
 • Anticipeer op de toekomst
 • Direct toegang tot de juiste data
 • Overzichtelijke rapportages
 • Waardevolle inzichten vanuit data
 • Behaal zakelijke doelen sneller
 • Herken trends
 • Verbeter processen
 • Anticipeer op de toekomst
 • Direct toegang tot de juiste data
 • Overzichtelijke rapportages
 • Waardevolle inzichten vanuit data
 • Behaal zakelijke doelen sneller

Wilt u ook uw dataverwerking automatiseren en uw bedrijf transformeren? Een ETL Tool maakt dit voor u mogelijk.

Download brochure
Gratis Demo

Stap ook over op het Agile Werken

U heeft de term Agile Werken vast voorbij horen komen. Agile is een buzzword, maar het is er een met een betekenis en waardevolle impact. Agile vanuit het Engels vertaald betekent: lenig. Door Agile te werken, word uw organisatie “leniger” en dus ook wendbaarder. Dit levert u veel voordeel op.

Bent u nu al nieuwsgierig en bent u benieuwd hoe u doormiddel van Agile werken verder komt? Maak dan een afspraak met een Agile Consultant van Data Analytics en ontdek welk voordeel Agile werken u kan bieden.

Voordelen van Agile Werken

U weet nu wat de 5 basisprincipes zijn van Agile werken. Maar wat zijn de praktische voordelen van het werken met Agile?

 • Er is meer ruimte voor flexibiliteit en creativiteit binnen het team
 • U kunt makkelijker met nieuwe ontwikkelingen dankzij een flexibele strategie
 • Teams lopen niet meer vast met de vraag wat wel of niet mag, maar gaan aan de slag met een raamwerk waarin gewerkt kan worden
 • U maakt gebruik van snelle sprints die helpen snel én goed werk op te leveren met mooie resultaten
 • Er ontstaat een betere klantrelatie dankzij grotere betrokkenheid en meer invloed van de klant
 • U bent dankzij Agile werken sneller wendbaar en u krijgt meer voor elkaar binnen een korte tijd

Maak kennis met een Agile Consultant

Bent u nieuwsgierig geworden hoe Agile uw organisatie kan helpen groeien? Maak dan een afspraak met een Agile Consultant van Data Analytics en ontdek de voordelen van Agile werken.

Ook wij hebben de omslag gemaakt naar de Agile methode. Wij weten daarom ook goed wat er nodig is om succesvol over te stappen naar de Agile methode.

Data Analytics helpt u dan ook graag met de omslag naar Agile. Het lijkt een grote verandering, maar Agile kan al snel worden geïmplementeerd en is minder disruptief als men verwacht. Wij kijken dan ook vooral samen met u hoe Agile binnen uw organisatie kan worden toegepast. Want uiteindelijk moet Agile voor iedereen werken.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend met ons praten over uw data en dashboard wensen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Of stuur ons een berichtje, wij lichten alles graag toe.

Bel ons voor een gesprek

(010) 727-1196

Stuur ons een bericht

info@dataanalytics.nl

Kom op bezoek

Van Nelleweg 1,
3044 BC Rotterdam

Stuur ons een bericht

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Meer informatie

Onze specialisten staan u graag te woord.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

Demo Dashboard Aanvragen

Onze Demo is 100% vrijblijvend en geeft je gelegenheid om, tijdens een online meeting, kennis te maken met Power BI Dashboards.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

x

ONTVANG ONZE BROCHURE

Vraag nu onze brochure met prijzen en informatie aan en ontdek waarom Data Analytics al meer dan 1000+ succesvolle projecten heeft opgeleverd!